Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

Distributer energije / ulja / plina

S Vašim projektom se možete potpuno pouzdati u naš vrhunski kvalitet koji traje decenijama. Certificirana i standardizirana proizvodnja svih mobilnih prostornih rješenja omogućava Vam realizaciju jednostavnih individualnih rješenja po mjeri Vaših zaposlenika. Sasvim je svejedno je li pritom riječ o privremenom ili trajnom projektu. Možemo se pohvaliti brojnim projektima u Evropi, Rusiji i Africi koje smo uspješno realizirali s našim međunarodnim klijentima.

 

Zahvaljujući fleksibilnom modularnom sistemu s izmjenjivim zidnim elementima i jednostavnoj montaži i veliki sklopovi se montiraju i završavaju u najkraćem roku na Vaše potpuno zadovoljstvo. Naknadne adaptacije, npr. dodatni prozori, klima uređaji ili čak promjena lokacije cijelog sklopa mogu se realizovati u kratkom roku i bez velikog troška.

 

Sa 6 vlastitih proizvodnih pogona pruzamo brzu i kontinuiranu raslo Sa više od 50.000 prodatih kontejnerskih jedinica vodeći smo ponuđač na evropskom tržištu u oblasti „mobilnih prostornih rešenja“.

Vaše prednosti

  • Brzo postavljanje zahvaljujući lokalnim timovima za montažu
  • Mali troškovi prevoza (kontejner tip Transpack)
  • Savršena izolacija za tople i hladne klimatske zone
  • Visok stepen fleksibilnosti u kreiranju prostora zahvaljujući zamjenjivim zidnim panelima
  • Jednostavne naknadne adaptacije u kreiranju prostora zahvaljujući fleksibilnom modularnom sistemu gradnje
  • Jednostavno postavljanje, premještanje i ponovno sastavljanje ako postoji potreba preseljenja na novu lokaciju

Preuzimanje

Listaj PDF Veličina
Prospekt kancelarijski, sanitarni i toaletni kontejneri / kontejnerski sklopovi 5,24 MB
Prospekt Kampovi, smještaji, društvene prostorije i građevinski uredi 3,63 MB
Prospekt skladišni i brodski kontejneri 5,45 MB
Podne obloge 1,8 MB
Termoizolacija 1,70 MB
Protupožarni elementi 1,67 MB
Fiksno zastakljenje 523 KB

Primjer konfiguracije

Radi optimizacije troškova prijevoza smo razvili kontejner Transpack (kancelarijski kontejner u paketu) koji se sastavlja tek na željenom odredištu. Taj sistem koji štedi troškove omogućava transport do deset komada kancelarijskih i stambenih kontejnera od 20' sa zidnim elementima na samo jednom kamionu. Taj sistem koji štedi troškove omogućava transport do deset komada kancelarijskih i stambenih kontejnera od 20' sa zidnim elementima na samo jednom kamionu. U slučaju projekata na više kontinenata kontejner Transpack možemo sigurno spakirati u brodske kontejnere u specijalnoj izvedbi te ih poslati avionom ili brodom. Čim se pojedini kontejneri dostave na odredište, naši kompetentni lokalni partneri ih sastavljaju u kontejnerski sklop.

 

Smještaji za osoblje se mogu savršeno kombinirati s prostorijama za boravak, kantinama, teretanama ili svlačionicama. U području sanitarija su Vašim zaposlenicima po želji na raspolaganju zahodi za invalide i umivaonici. Najmanji smještaj za osoblje iznosi otprilike 15 m², a gotovo da ne postoji gornja granica. Sami odlučujete o veličini i podjeli prostora kontejnerskog sklopa objekta, rasporedu pregradnih zidova i vrata, vrstama ostakljenja, svjetlu pa čak i potrebnom broju utičnica. Tako nastali objekti se mogu neograničeno proširivati i naknadno upotrebljavati u razne svrhe.

 

Ovdje možete vidjeti neke primjere konfiguracije smještaje za osoblje:

Odgovarajući proizvodi

Za realizaciju Vašeg prostornog rješenja u sektoru energije, nafte i plina na raspolaganju su Vam naši koncalarijski kontejneri kao i sanitarni kontejneri koji se mogu fleksibilno kombinirati i prilagoditi Vašim individualnim zahtjevima.
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opremanja za trenutnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja za invalide sa svježom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekt.

Mogućnosti opremanja

Naše profesionalno upravljanje rezervnim dijelovima garantuje isporuku dodatne opreme i rezervnih dijelova u kratkom roku, te njihovu dugogodišnju dostupnost. Na taj je način osigurana je i zamjena potrošnih dijelova za više decenija.

 

Zahvaljujući fleksibilnom modularnom sistemu prostorni moduli za smještaje osoblja se tačno mogu prilagoditi Vašim zahtjevima kao i adaptirati u svakom trenutku. Kako bi se u raznim klimatskim zonama mogla osigurati izvrsna klima u prostoriji, možete birati između brojnih kvalitetnih varijanti izolacije: npr. MW (mineralna vuna), PU (poliuretan), PIR (poliizocijanurat) ili SW (kamena vuna).

 

Zavisno od zahtjeva - svejedno da li se radi o područjima tople ili hladne klime - možete sami slobodno odabrati idealnu toplinsku izolaciju za smještaj za Vaše osoblje. Na raspolaganju su Vam razni sistemi grijanja i mogućnosti klimatizacije za mobilni smještaj. Klima u prostoriji Vašeg prostornog modula CONTAINEX tako se može optimalno podesiti na taj način Vaši zaposleni i Vi možete uživati maksimalan komfor!

 

Ovdje možete pogledati neke mogućnosti opremanja za smještaj za osoblje:

Opcije financiranja

Kontejneri firme CONTAINEX mogu se u zavisnosti od trajanja postavljanja i budžeta kupiti, iznajmiti kao i uzeti na leasing. Posavjetujte se naobavezno s našim saradnicima o napovoljnijim mogućnostima financiranja za Vas tako što ćete ispuniti kontaktni formular.

Reference

Stmještaj za osoblje, Gabun-Libreville
Stmještaj za osoblje, Gabun-Libreville
Kancelarijski sklop za elektranu, Newport, UK
Kancelarijski sklop za elektranu, Newport, UK
Smještaj na gradilištu za elektranu Carrington
Smještaj na gradilištu za elektranu Carrington
Kancelarijske prostorije i prostorije za boravak na naftnoj platformi Bautas, NO-
Kancelarijske prostorije i prostorije za boravak na naftnoj platformi Bautas, NO-
Kontejnerski sklop građevinskih kancelarija, rafinerija, BG-Burgas
Kontejnerski sklop građevinskih kancelarija, rafinerija, BG-Burgas
Distributer energije / ulja / plina
Ostale reference

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo Vam pružiti savjet lično na licu mjesta, telefonom ili putem e-pošte ili ćemo Vam pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja u jednom od naših pokaznih sklopova.

Ispunite jednostavno naš neobavezujući kontaktni formular, a jedan od naših kompetentnih savjetnika će Vam se javiti u roku samo jednog radnog dana. Radujemo sa Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Učitavanje datoteka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Detalje o postupanju s Vašim ličnim podacima možete pogledati u našoj Izjavi o zaštiti ličnih podataka.
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati