Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

Dječji vrtići

Djeca su nam posebno važna te smo stoga razvili izvedbe prilagođene djeci čiji je zadatak dovesti do savršenstva osjećaj udobnosti u našim mobilnim prostornim sistemima.

U slučaju velike oscilacije broja djece pružamo Vam pružamo željenu fleksibilnost. Tokom našeg dugogodišnjeg rada nastali su unaprijed definirani primjeri izvedbi. To u kombinaciji s fleksibilnim modularnim sistemom znači jednostavnu i brzu realizaciju dječijeg vrtića.
Kako bismo Vas što više rasteretili tokom pripreme, pružamo Vam jednostavan proces s kontinuiranom podrškom.

Vaše prednosti

  • Raspodjela prostorija po želji
  • Kratki rokovi isporuke
  • Uvažavanje zakonskih propisa
  • Individualne unutrašnje i vanjske oplate
  • Prirodna svjetlost zahvaljujući različitim varijantama ostakljenja
  • Izvedbe prilagođene djeci
Listaj PDF Veličina
Prospekt komunalni objekti, dječiji vrtići, škole 3,41 MB
Prospekt kancelarijski, sanitarni i toaletni kontejneri / kontejnerski sklopovi 5,24 MB
Prospekt kontejner za iznajmljivanje 4,13 MB

Primjer konfiguracije

Prostorne module za dječije vrtiće možete upotrijebiti kao prijelazna ili trajna rješenja. Mobilna prostorna rješenja za dječije vrtiće su dostupna u raznim veličinama i mogu se proizvoljno kombinirati.

Našim komunalnim standardom za dječije vrtiće propisani su između ostalog dovoljno velike prostorije za grupe s cjelovitom podnom oblogom, prostorije za kretanje sa svjetlima otpornim na udarac lopte, akustični stropovi i stropovi koji apsorbiraju zvuk, specijalne varijante prozora, optimalna toplinska izolacija, široka unutrašnja stubišta i sanitarna područja prilagođena djeci. Omiljene veličine za dječije vrtiće u prirodi iznose od otprilike 30 m2, a za uobičajene dječije vrtiće od 80 m2 gotovo da i ne postoje gornje granice.

Ovdje možete pogledati neke primjere konfiguracije dječijih vrtića:

Odgovarajući proizvodi

Naši kancelarijski kontejneri su idealni za dječije vrtiće, a nudimo ih u kombinaciji sa sanitarnim kontejnerom i brojnim mogućnostima opremanja:
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opremanja za trenutnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja za invalide sa svježom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekt.

Kancelarijski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opremanja za trenutnu primjenu.

Naša ponuda radova za mobilne dječije vrtiće upotpunjena je mnogobrojnom dodatnom opremom za interijere i eksterijere. S moogućnostima potpunog ostakljenja nastaju svijetle prostorije koje povećavaju osjećaj ugodnosti kod djece. Kako bi se postigao optimalan pogled vani, razvili smo specijalne varijante prozora prilagođene djeci.

Jednostavan i fleksibilan sistem zidova osigurava individualnu podjelu prostora. U prostorijama za kretanje je posebno važan detalj svjetala otpornih na udarac lopte, što osigurava bezopasno igranje i vježbanje.

Djeca će biti zadovoljna i u sanitarnom području. Na raspolaganju su Vam WC-i prilagođeni djeci kao i mogućnosti za pranje. Modularni dječiji vrtići mogu se zavisno od potrebe upotrebljavati privremeno ili dugotrajno. Izuzetno otporan i jednostavan način gradnje omogućava kasniju adaptaciju ili čak preseljenje čitavog objekta.

Ovdje možete pogledati neke mogućnosti opremanja za dječije vrtiće:

Opcije financiranja

Kontejneri firme CONTAINEX mogu se u zavisnosti od trajanja postavljanja i budžeta kupiti, iznajmiti kao i uzeti na leasing. Posavjetujte se naobavezno s našim saradnicima o napovoljnijim mogućnostima financiranja za Vas tako što ćete ispuniti kontaktni formular.

Reference

Dječji vrtić u prirodi, Tirol AT-Münster
Dječji vrtić u prirodi, Tirol AT-Münster
, AT-
, AT-
Dječiji vrtić bolnice u toplicama, AT-Mödling
Dječiji vrtić bolnice u toplicama, AT-Mödling
Dječji vrtić, IT-San Felice del Benaco
Dječji vrtić, IT-San Felice del Benaco
Dječiji vrtić, PL-Sroda Wielkopolska
Dječiji vrtić, PL-Sroda Wielkopolska
Dječji vrtići
Ostale reference

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo Vam pružiti savjet lično na licu mjesta, telefonom ili putem e-pošte ili ćemo Vam pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja u jednom od naših pokaznih sklopova.

Ispunite jednostavno naš neobavezujući kontaktni formular, a jedan od naših kompetentnih savjetnika će Vam se javiti u roku samo jednog radnog dana. Radujemo sa Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Učitavanje datoteka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Detalje o postupanju s Vašim ličnim podacima možete pogledati u našoj Izjavi o zaštiti ličnih podataka.
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati