Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

Gradilišta

S građevinskim kontejnerom firme CONTAINEX dobijate jednostavno iindividualno rješenje u najkraćem roku po potrebi Veseg projekta.

Zahvaljujući vlastitim evropskim proizvodnim pogonima možemo Vam garantirati brzu i stalnu raspoloživost svih vrsta kontejnera. Neuništivi građevinski kontejner se može koristiti za kancelarijske prostorije, prostorije za sastanke, prostorije za boravak, društvene prostorije, kantine, prostorije za ručavanja, prostorije za spavanje ili skladišne prostorije.

Vaše prednosti

  • Brza raspoživost u raznim veličinama
  • Savršena izolacija za tople i hladne klimatske zone
  • Mali troškovi prevoza (kontejner tip Transpack)
  • Jednostavna montaža zahvaljujući našim lokalnim timovima za montažu
  • Ponovno postavljanje bez muke u slučaju zamjene lokacije
  • Mogućnost prilagođvanja i proširenja u svakom trenutku

Preuzimanje

Listaj PDF Veličina
Prospekt industrija, proizvodne kancelarije 3,3 MB
Prospekt Kampovi, smještaji, društvene prostorije i građevinski uredi 3,63 MB
Prospekt kancelarijski, sanitarni i toaletni kontejneri / kontejnerski sklopovi 5,24 MB
Prospekt kontejner za iznajmljivanje 4,13 MB
Termoizolacija 1,70 MB
Protupožarni elementi 1,67 MB
Iznajmljeni namještaj i dodatna oprema za iznajmljivanje 376 KB

Primjer konfiguracije

U zavisnosti od projekta na gradilište za Vaše radnike mogu se napraviti mali smeštaji i kancelarije sa sanitarnim prostorijama pa sve do srednjih i čak velikih kampova. Zahvaljujući fleksibilnom modularnom sistemu firme CONTAINEX s izmjenjivim zidnim elementima Vaš sklop građevinskih kontejnera se u svako doba može adaptirati ili proširiti. Možete veoma jednostavno kreirati dodatne prostorije kao npr. kancelarijske prostorije, prostorije za sastanke, prostorije za boravak, društvene prostorije, kantine, prostorije za ručavanje, prostorije za spavanje, prostorije za fitnes, sanitarne prostorije itd. I broj i izbor prozora i vrata, vrsta rasvjete, jačina toplotne izolacije, klima uređaji ili čak promjena lokacije cijelog sklopa mogu se bez velikog napora realizirati u kratkom roku.

Ovdje možete vidjeti neke primjere konfiguracije gradilišta:

Odgovarajući proizvodi

Za gradilišta su idealni naši kancelarijski kontejneri. Nudimo ih u kombinaciji sa sanitarnim i skladišnim kontejnerima i brojnim mogućnostima opremanja:

Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opremanja za trenutnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja za invalide sa svježom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekt.

Skladišni kontejner

Skladišni kontejneri s brojnim mogućnostima opremanja za trenutnu primjenu.

Mogućnosti opremanja

Naše profesionalno upravljanje rezervnim dijelovima garantuje isporuku dodatne opreme i rezervnih dijelova u kratkom roku. Stoga je zamjena potrošnih dijelova ili adaptacija na postojeći kontejnerski sklop zagarantirana dugi niz godina. Robusne čelične konstrukcije Vam garantiraju statiku, bez dodatnog ojačanja sve do trospratnih kontejnerskih sklopova.

Za građevinski kontejner na raspolaganju stoje odabrane mogućnosti opremanja koje pružaju kako sigurnost tako i kvalitet ugodnog boravka u Vašem kontejnerskom sklopu. Za visokokvalitetno vanjsko lakiranje sklopa imate s kartom boja CTX-RAL izuzetno raznovrnost u odlučivanju.

Ovdje možete pogledati neke mogućnosti opremanja građevinskih kontejnera:

Opcije financiranja

Kontejneri firme CONTAINEX mogu se u zavisnosti od trajanja postavljanja i budžeta kupiti, iznajmiti kao i uzeti na leasing. Posavjetujte se naobavezno s našim saradnicima o napovoljnijim mogućnostima financiranja za Vas tako što ćete ispuniti kontaktni formular.

Reference

Smještaj na gradilištu za elektranu Carrington
Smještaj na gradilištu za elektranu Carrington
Kancelarijski sklop za elektranu, Newport, UK
Kancelarijski sklop za elektranu, Newport, UK
Kontejnerski sklop građevinskih kancelarija, rafinerija, BG-Burgas
Kontejnerski sklop građevinskih kancelarija, rafinerija, BG-Burgas
Smještaj za radnike, kantina i građevinski ured na gradilištu elektrane ALSTOM, BG-
Smještaj za radnike, kantina i građevinski ured na gradilištu elektrane ALSTOM, BG-
Kancelarijski kontejnerski sklop Newmont, Ghana
Kancelarijski kontejnerski sklop Newmont, Ghana
Gradilišta
Gradilišta

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo Vam pružiti savjet lično na licu mjesta, telefonom ili putem e-pošte ili ćemo Vam pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja u jednom od naših pokaznih sklopova.

Ispunite jednostavno naš neobavezujući kontaktni formular, a jedan od naših kompetentnih savjetnika će Vam se javiti u roku samo jednog radnog dana. Radujemo sa Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Učitavanje datoteka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Detalje o postupanju s Vašim ličnim podacima možete pogledati u našoj Izjavi o zaštiti ličnih podataka.
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati