Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

Izložbene i prodajne prostorije

Jedno od najvažnijih pitanja za nove preduzetnike sigurno je pitanje poslovnog prostora. Mi ćemo Vam rado ponuditi odgovor na pitanje "Kako bi trebalo da izgleda novi prodajni prostor?".

U saradnji sa našim kupcima smo u proteklim decenijama izradili bezbrojne koncepte po mjeri, pri čemu je individualna potreba kupaca CONTAINEX-ovim proizvodima optimalno realizovana. Bez obzira da li se radi o pekari, apoteci, supermarketu, auto salonu, banci, kiosku za prodaju hrane ili proizvodnom preduzeću, mi uvijek nudimo pravi koncept.

Vaše prednosti

  • Individualne unutrašnje i vanjske oplate
  • Raspodjela prostorija po želji
  • Različite dimenzije prostorija
  • Prirodna svjetlost zahvaljujući različitim varijantama ostakljenja
  • Troškovne prednosti u odnosu na uobičajenu gradnju
  • Kratki rokovi isporuke

Preuzimanje

Listaj PDF Veličina
Prospekt kancelarijski, sanitarni i toaletni kontejneri / kontejnerski sklopovi 5,24 MB
Podne obloge 1,8 MB
Termoizolacija 1,70 MB
Protupožarni elementi 1,67 MB
Fiksno zastakljenje 523 KB

Primjer konfiguracije

Standardizirani prostorni moduli u načinu gradnje s panelima mogu se negraničeno kombinirati (čak i naknadno) tako da nastaju individualni prodajni prostori različite veličine. Kod izložbenih i prodajnih prostorija možete isplanirati na primjer skladište, prostorije za ručavanje, prostorije za boravak ili područja za savjetovanje. Kako biste svojim kupcima mogli ponuditi vrhunsku uslugu, naravno da su Vam na raspolaganju i sanitarna područja za invalide (umivaonici, zahodi/pisoari) pa čak i svlačionice.

Najmanja prodajna površina iznosi otprilike 15 m² i gotovo da i nema kraja prema gore. Sami odlučujete u podjeli prostora kontejnerskog sklopa, rasporedu pregradnih zidova i vrata, rasvjeti prostorija, ostakljenju, svjetlu pa sve do potrebnog broja utičnica.

Ovdje možete vidjeti neke primjere konfiguracije izložbenih i prodajnih prostorija:

Odgovarajući proizvodi

Naši kancelarijski kontejneri su idealni za izložbene i prodajne prostore. Nudimo ih u kombinaciji sa sanitarnim kontejnerima i brojnim mogućnostima opremanja:
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opremanja za trenutnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja za invalide sa svježom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekt.

Mogućnosti opremanja

I mnogi su arhitekti otkrili ovu novu vrstu gradnje! S Vašim idejama i našim kontejnerskim modulima zajedno možemo kreirati atraktivne izložbene i prodajne prostore jedinstvenog izgleda.

Karakteristične unutrašnje i vanjske oplate (koje izvode partnerska preduzeća) omogućavaju nam da izgled prodajnog prostora individualno prilagodimo Vašim potrebama. Za izuzetno kvalitetno farbanje objekta na raspolaganju je široka paleta boja koja se bira putem CTX-RAL karte. Ovdje možete pogledati neke mogućnosti opremanje izložbenih i prodajnih prostorija:

Opcije financiranja

Kontejneri firme CONTAINEX mogu se u zavisnosti od trajanja postavljanja i budžeta kupiti, iznajmiti kao i uzeti na leasing. Posavjetujte se naobavezno s našim saradnicima o napovoljnijim mogućnostima financiranja za Vas tako što ćete ispuniti kontaktni formular.

Reference

Specijalizirana trgovina pločicama i izložbeni i prodajni prostor Schöllauf, Langkampfen, Austrija
Specijalizirana trgovina pločicama i izložbeni i prodajni prostor Schöllauf, Langkampfen, Austrija
Prostorija za prezentaciju nekretnina, AT-Kitzbühel
Prostorija za prezentaciju nekretnina, AT-Kitzbühel
Mobilna cvjećara „Netta“, HU-Nagykanizsa
Mobilna cvjećara „Netta“, HU-Nagykanizsa
Food Truck od jednog skladišnog kontejnera, GB-Colchester
Food Truck od jednog skladišnog kontejnera, GB-Colchester
Salon za prodaju automobila KFZ Warner, Möllersdorf, Austrija
Salon za prodaju automobila KFZ Warner, Möllersdorf, Austrija
Izložbene i prodajne prostorije
Ostale reference

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo Vam pružiti savjet lično na licu mjesta, telefonom ili putem e-pošte ili ćemo Vam pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja u jednom od naših pokaznih sklopova.

Ispunite jednostavno naš neobavezujući kontaktni formular, a jedan od naših kompetentnih savjetnika će Vam se javiti u roku samo jednog radnog dana. Radujemo sa Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Učitavanje datoteka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Detalje o postupanju s Vašim ličnim podacima možete pogledati u našoj Izjavi o zaštiti ličnih podataka.
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati