Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

Kancelarijske prostorije, prostorije za uposlenike i prostorije za druženje

Zahvaljujući mobilnim prostornim rješenjima firme CONTAINEX za Vas u vrlo kratkom roku nastaju individualne i specijalne kancelarsijske prostorije prilagođene Vašim potrebama. Proširenja kancelarija na konvencionalnim građevinama mogu se jednostavno izvršiti zahvaljujući fleksibilnom sistemu panela. Vi određujete potrebnu površinu i opremu, a mi isporučujemo pravo prostorno rješenje.

Zajedno dolazimo do pravog cilja, tako da se Vaši radnici ugodno osjećaju u kancalarijskim prostorijama. Od faze planiranja do montaže potrebno je samo 4-6 sedmica. Ako su Vam kancelarijske prostorije potrebne u veoma kratkom roku, onda možemo posegnuti za našom najamnom flotom s više od 30.000 kontejnera za iznajmljivanje pa ćete Vaše mobilne kancelarije dobiti za samo nekoliko dana!

Vaše prednosti

  • Individualno planiranje prostora
  • Različite dimenzije prostorija
  • Mogućnost prilagođvanja i proširenja u svakom trenutku
  • Viši stepen ugodnosti za Vaše osoblje
  • Prirodna svjetlost zahvaljujući različitim varijantama ostakljenja
  • Kratki rokovi isporuke

Preuzimanje

Listaj PDF Veličina
Prospekt kancelarijski, sanitarni i toaletni kontejneri / kontejnerski sklopovi 5,24 MB
Podne obloge 1,8 MB
Termoizolacija 1,70 MB
Protupožarni elementi 1,67 MB
Fiksno zastakljenje 523 KB

Primjer konfiguracije

Standardizirani prostorni moduli s panelnim načinom gradnje mogu se kombinirati po želji (i naknadno), tako da se stvaraju individualne kancelarijske prostorije različitih dimenzija. Kancelarijske prostorije, prostorije za zaposlenike i prostorije za druženje mogu se savršeno dopuniti prijemom za stranke, prostorijama za sastanke, sobama za prezentacije, prostorijama za edukaciju ili seminare. Pored sanitarnih prostorija (umivaonici, zahodi/pisoari, tuševi) i dijela za presvlačenje možete Vašem osoblju staviti na raspolaganje i prostoriju s kuhinjom ili kantinom uključujući prostoriju za ručavanje.

Najmanja prodajna površina iznosi otprilike 15 m² i gotovo da i nema kraja prema gore. Sami odlučujete u podjeli prostora kontejnerskog sklopa, rasporedu pregradnih zidova i vrata, rasvjeti prostorija, ostakljenju, svjetlu pa sve do potrebnog broja utičnica.

Ovdje možete vidjeti neke primjere konfiguracije kancelarijskih, radničkih i drušvenih prostorija.

Odgovarajući proizvodi

Für Büro-, Mitarbeiter- und Sozialräume eignen sich unsere Bürocontainer ideal. Wir bieten diese in drei Varianten mit jeweils unzähligen Ausstattungsmöglichkeiten an:
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opremanja za trenutnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja za invalide sa svježom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekt.

Mogućnosti opremanja

Za kancelarijske, radničke i društvene prostorije ima puno mogučnosti opremanja. Atraktivan izgled u kombinaciji s funkcionalnošću možete postići npr. putem raznih varijanti ostakljenja.

Namodernije izolacione varijante, visokokvalitetne komponente za zaštitu od požara i sigurnosni paketi u kombinaciji s više grijnih i klimatizujućih sistema omogućavaju Vašim zaposlenicima prvoklasan i siguran rad. Ostale mogućnosti opremanja koje možete odabrati su npr. vrsta podnih obloga, opcije koje štede energiju i vanjsko lakiranje kancelarijskog sklopa.

Ovdje možete vidjeti neke primjere konfiguracije kancelarijskih, radničkih i društvenih prostorija.

Opcije financiranja

Kontejneri firme CONTAINEX mogu se u zavisnosti od trajanja postavljanja i budžeta kupiti, iznajmiti kao i uzeti na leasing. Posavjetujte se naobavezno s našim saradnicima o napovoljnijim mogućnostima financiranja za Vas tako što ćete ispuniti kontaktni formular.

Reference

Smještaj za uposlene „Transdanubia Kühllogistik“, AT-Linz
Smještaj za uposlene „Transdanubia Kühllogistik“, AT-Linz
Kancelarijska zgrada preduzeća "Schneck", AT-St.Georgen
Kancelarijska zgrada preduzeća "Schneck", AT-St.Georgen
Dvospratni kancelarijski sklop sa atikom, SE-Stockholm
Dvospratni kancelarijski sklop sa atikom, SE-Stockholm
Kancelarijski i stambeni kompleks za zaposlenike, SE-Stockholm
Kancelarijski i stambeni kompleks za zaposlenike, SE-Stockholm
Kancelarijski sklop za elektranu, Newport, UK
Kancelarijski sklop za elektranu, Newport, UK
Kancelarijske prostorije, prostorije za uposlenike i prostorije za druženje
Ostale reference

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo Vam pružiti savjet lično na licu mjesta, telefonom ili putem e-pošte ili ćemo Vam pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja u jednom od naših pokaznih sklopova.

Ispunite jednostavno naš neobavezujući kontaktni formular, a jedan od naših kompetentnih savjetnika će Vam se javiti u roku samo jednog radnog dana. Radujemo sa Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Učitavanje datoteka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Detalje o postupanju s Vašim ličnim podacima možete pogledati u našoj Izjavi o zaštiti ličnih podataka.
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati