Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

Klupske prostorije i svlačionice

Prostorije kluba i svlačionice možete upotrebljavati kao prijelazno rješenje, npr. za specijalne događaje, ali i kao trajno rješenje. Razni nacionalni i međunarodni klubovi iz oblasti sporta kao npr. fudbal, hokej na ledu, američki fudbal ili golf odlučuju se za naša dobro osmišljena mobilna prostorna rješenja. Budući da smo ostvarili impresivan broj referentnih projekata, raspolažemo brojnim primjerima projekata. Zajedno možemo u kontejnerski sklop ugraditi specifične zahtjeve projekta, pri čemu posebnu pažnju posvećujemo individualnom izgledu kluba kao što su npr. boje kluba.

Izuzetno otporne i dugotrajne proizvode možete koristiti više decenija nezavisno od sezone. Zahvaljujući mogućnostima punog ostakljenja i varijantama fasada koje realiziraju partnerska poduzeća zajedno s Vama realiziramo ekstravagantna rješenja za Vašu klupsku prodavnicu. Prilagođeno Vašim željama i finansijskim mogućnostima.

Vaše prednosti

  • Optimalna rješenja za svačiji džep
  • Savršeno kao trajno ili prijelazno rješenje
  • Individualni imidž
  • Varijante s punim ostakljenjem
  • Specijalna rješenja za prozore za blagajne i kioske
  • Specijalne, izuzetno otporne i dugotrajne varijante izvedbe

Preuzimanje

Listaj PDF Veličina
Prospekt dječiji vrtići, škole, manifestacije i klubovi 3,41 MB
Prospekt kancelarijski, sanitarni i toaletni kontejneri / kontejnerski sklopovi 5,24 MB
Prospekt skladišni i brodski kontejneri 5,45 MB

Primjer konfiguracije

Za realizaciju Vašeg klupskog lokala, prodavnice za navijače ili svlačionice na raspolaganju su Vm naši kancelarijski i stambeni, ali i sanitarni kontejneri. Zajedno s Vama ćemo razraditi pravu veličinu klupskog lokala uklj. potrebne prostorije. To su na primjer kantine, sobe za sastanke, prostorije za boravak i svlačionice za domaću i gostujuću ekipu, ali i suce. Velika sanitarna područja za invalide s tuš-kabinama i svlačionicama omogućavaju potrebnu higijenu nakon svake utakmice.

Najmanji klupski lokal ili svlačionica ima otprilike 15 m2, a gornja granica površine gotovo da i ne postoji. Sami odlučujete o podjeli prostora kontejnerskog sklopa, rasporedu pregradnih zidova i vrata, rasvjeti, vrstama ostakljenja pa sve do potrebnog broja utičnica.

Modularna prostorna rješenja mogu se upotrijebiti i kao kabine za komentatore, suce ili TV stanice. Od naših kontejnera mogu se napraviti i VIP područja s privlačnim terasama.

Ovdje možete vidjeti neke primjere konfiguracije klupskih lokala, svlačionica i VIP prodručja:

Odgovarajući proizvodi

Za realizaciju Vaših individualnih klupskih prostorija na raspolaganju su Vam naši kancelarijski i sanitarni kontejneri koji se mogu fleksibilno kombinirati i prilagoditi Vašim individualnim zahtjevima.
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opremanja za trenutnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja za invalide sa svježom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekt.

Mogućnosti opremanja

Tokom poslednjih decenija smo uspjeli da izradimo brojne, različite koncepcije sa nacionalnim i međunarodnim sportskim savezima Pri tome se ogromna pažnja posvećuje individualnom imidžu (npr. klubske boje i logo kluba). Zahvaljujući našoj izvedbi kompletnog zastakljivanja strane kontejnera i postavljanja vanjske fasade pomoću partnerskog preduzeća vašoj klubskoj prodavnici nude se ekstravagantne mogućnosti nadogradnje , i to u zavisnosti od želja i budžeta.

Za blagajne i kioske kluba razvili smo specijalne šalterske prozore i klizne prozore koji omogućavaju siguran i brz rad Vašeg osoblja. Klupske prostorije od kontejnera mogu ispuniti sve zahtjeve građevinske tehnike i smjernica (npr. zaštita od požara).

Ove visokokvalitetne varijante opreme omogućavaju Vam da režijske troškove kontejnerskog sklopa smanjite na minimum. Po pitanju izolacije možete birati između više vrsta visokokvalitetnih materijala. Za mobilne smještaje su Vam na raspolaganju najraznovrsniji sistemi grijanja i mogućnosti klimatizacije, što sve doprinosi visokom stepenu ugodnosti tokom boravka.

Ovdje možete pogledati neke mogućnosti opremanja klupskih prostorija, svlačionica i VIP područja:

Opcije financiranja

Kontejneri firme CONTAINEX mogu se u zavisnosti od trajanja postavljanja i budžeta kupiti, iznajmiti kao i uzeti na leasing. Posavjetujte se naobavezno s našim saradnicima o napovoljnijim mogućnostima financiranja za Vas tako što ćete ispuniti kontaktni formular.

Reference

Smještaj za članove fudbalskog kluba „FC Oberndorf“, AT-Oberndorf u Tirolu
Smještaj za članove fudbalskog kluba „FC Oberndorf“, AT-Oberndorf u Tirolu
Lokal kluba, AT-Schwarzach
Lokal kluba, AT-Schwarzach
Klupske prostorije i svlačionice
Ostale reference

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo Vam pružiti savjet lično na licu mjesta, telefonom ili putem e-pošte ili ćemo Vam pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja u jednom od naših pokaznih sklopova.

Ispunite jednostavno naš neobavezujući kontaktni formular, a jedan od naših kompetentnih savjetnika će Vam se javiti u roku samo jednog radnog dana. Radujemo sa Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Učitavanje datoteka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Detalje o postupanju s Vašim ličnim podacima možete pogledati u našoj Izjavi o zaštiti ličnih podataka.
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati