Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

Manifestacije

Svejedno da li se radi o maloj manifestaciji, svjetskom ili evropskom prvenstvu ili o rok koncertu, našim dugogodišnjim iskustvom Vam pomažemo u organiziranju Vašeg događaja te Vam nudimo optimalna prostorna rješenja za svačiji džep. Izuzetno otporni i dugovječni proizvodi mogu se koristiti decenijama, nezavisno od vremenskih prilika.

Naša najamna flota širom Evrope s preko 30.000 kontejnera i prostornih sistema garantira Vam kratke rokove isporuke. Izuzetno otporni i dugovječni proizvodi mogu se koristiti decenijama, nezavisno od vremenskih prilika. U ovo spadaju sanitarni kontejneri sa umivaonicima i tuš kabinama, toaleti za invalide ili WC kabine. Činjenica da kod svih sanitarnih rješenja koristimo ne samo najkvalitetniju opremu, već i tekuću vodu umesto hemije, što predstavlja osnovu uspješnosti.

Kako bi se problem velike navala ljudi oko blagajni, npr. prilikom fudbalskog ili rukometnog evropskog prvenstva, riješio na siguran i brz način, projektirali smo kontejner za blagajne koji raspolaže specijalnim rješenjima za prozore (šalterski prozor/klizni prozor). Pored toga je moguće da se u naše mobilne prostorne sisteme, uz pomoć partnerskog preduzeća, ugrađuju kontrolni pristupi sa prolazima/rotirajućim rešetkama sa elektronskim upravljanjem. Ovde najvažnija stvar nije samo u enormnoj vremenskoj uštedi za navijače, već i u činjenici da naši sistemi pružaju veliko rasterećenje organizatorima manifastacija kao i osoblju koje radi na obezbeđenju.

Vaše prednosti

  • Optimalna rješenja za svačiji džep
  • Brzo dostupno
  • Specijalna rješenja za prozore za blagajne i kioske (šalterski prozor/klizni prozor)
  • Dugogodišnje iskustvo u oblasti organiziranja manifestacija
  • Različite veličine
  • Mogućnost prilagođvanja i proširenja u svakom trenutku

Odgovarajući proizvodi

Naši kancelarijski i stambeni kontejneri su idealni za manifestacije, a nudimo ih u kombinaciji sa sanitarnim kontejnerom i bezbrojnim mogućnostima opremanja:
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opremanja za trenutnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja za invalide sa svježom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekt.

Mogućnosti opremanja

Naši kancelarijski kontejneri koriste se za mnoge manifestacije u vidu boravišnih prostorija za atletičare, trenersko osoblje ili sudije, npr., svjetskom prvenstvu u skijanju. I regionalne i državne radio stanice koriste takođe mobilna prostorna rešenja u vidu kabina za komentatore ili centrale za upravljanje tehnikim uređajima. Prostorije su dodatno opremljene optimalnom toplinskom izolacijom uklj. klima-uređaje i funkciju grijanja.

Na mobilne prostorne module se za svaku manifestaciju može individualno nanijeti Vaš logo. U opcije opremanja se pored veličina prostorija koje se proizvoljno mogu birati, varijanata toplinske izolacije i zaštite od požara takođe i različite podne obloge, vrste ostekljenja (šalterski prozori, klizni prozori), rasvjetni sistemi, opcije koje štede energiju i još puno toga.

Izuzetno otporan i jednostavan način izgradnje omogućava naknadnu adaptaciju ili čak i preseljenje cijelog sistema.

Ovdje možete pogledati neke mogućnosti opremanja za modularne prostorne sisteme za Vašu manifestaciju:

Opcije financiranja

Kontejneri firme CONTAINEX mogu se u zavisnosti od trajanja postavljanja i budžeta kupiti, iznajmiti kao i uzeti na leasing. Posavjetujte se naobavezno s našim saradnicima o napovoljnijim mogućnostima financiranja za Vas tako što ćete ispuniti kontaktni formular.

Reference

Najamni kontejneri za finale Lige prvaka 2016., IT-Milano
Najamni kontejneri za finale Lige prvaka 2016., IT-Milano
Kontejner za blagajne na stadionu Waldstadion, AT-Pasching
Kontejner za blagajne na stadionu Waldstadion, AT-Pasching
Manifestacije
Ostale reference

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo Vam pružiti savjet lično na licu mjesta, telefonom ili putem e-pošte ili ćemo Vam pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja u jednom od naših pokaznih sklopova.

Ispunite jednostavno naš neobavezujući kontaktni formular, a jedan od naših kompetentnih savjetnika će Vam se javiti u roku samo jednog radnog dana. Radujemo sa Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Učitavanje datoteka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Detalje o postupanju s Vašim ličnim podacima možete pogledati u našoj Izjavi o zaštiti ličnih podataka.
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati