Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

Sanitarne prostorije i WC-i

Naše sanitarne i zahodske prostorije Vam pružaju higijenu na najvišem nivou. Za Vaš projekt dobijate jednostavno i nekomplicirano individualno rješenje u najkraćem roku.

Zahvaljujući priključcima za vodu ugrađenim u zid neprestano možete uživati u svježoj vodi u sanitarnim prostorijama. Korištenje hemikalija time postaje suvišno. Sanitarni moduli se mogu koristiti kao pojedinačni zahodi ili kao sanitarni sklopovi za više osoba. Tako se u sanitarnim prostorijama osim WC-a, pisoara i umivaonika s funkcijama koje štede energiju nalaze i tuševi s bojlerima s toplom vodom, podne obloge otporne na habanje, nesalomljiva metalna ogledala, dozatori za sapun i još mnogo toga. U zavisnosti od potrebe možete sami izraditi sanitarnu prostoriju.

Vaše prednosti

  • Individualno planiranje prostora
  • Viši stepen ugodnosti
  • Opcije koje štede energiju
  • Različite varijante opremanja
  • Kratki rokovi isporuke
  • Odmah upotrebljiv

Preuzimanje

Listaj PDF Veličina
Prospekt kancelarijski, sanitarni i toaletni kontejneri / kontejnerski sklopovi 5,24 MB
Prospekt kontejner za iznajmljivanje 4,13 MB
Komponente koje štede električnu energiju 363 KB
Podne obloge 1,8 MB
Termoizolacija 1,70 MB

Primjer konfiguracije

U zavisnosti od upotrebne namjene imate mogućnost da individualno planirate Vašu sanitarnu prostoriju. Svejedno da li se radi o pojedinačnom WC-u u malom vrtu ili o čitavom sanitarnom sklopu za neki muzički događaj, imamo pravo rješenje za Vas i možemo se pri tome osloniti na dugogodišnje iskustvo.

Veličina najmanjih sanitarnih prostorija iznosi oko 2 m2, a gornja granica gotovo da i ne postoji. Sami odlučujete o broju WC-a, umivaonika, tuševa, vrsti podne obloge, podjeli prostora u sanitarnom području, rasporedu pregradnih zidova i vrata pa sve do potrebnog broja utičnica.


Ovdje možete pogledati neke primjere konfiguracije za sanitarne i WC prostorije:

Odgovarajući proizvodi

Naše sanitarne prostorije su idealni za sanitarne kontejnere, a nudimo ih u kombinaciji s kancelarijskim i stambenim kontejnerom i bezbrojnim mogućnostima opremanja:
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opremanja za trenutnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja za invalide sa svježom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekt.

Mogućnosti opremanja

U cilju razvijanja ideje koja čuva okoliš su osim ekološke proizvodnje ugrađene dodatne mjere koje štede energiju. U to se ubrajaju npr. visokokvalitetna izolacija, ekonomični vodokotlić ili armatura stop & go.

Razne sanitarne i toaletne kontejnere takođe možte unajmiti i zahtijevati isporuku sanitarnih prostorija na lice mjesta tako da trenutnoj upotrebi istih ništa ne stoji na putu. Naše profesionalno upravljanje rezervnim dijelovima garantuje isporuku dodatne opreme i rezervnih dijelova u kratkom roku, te njihovu dugogodišnju dostupnost. Stoga je zamjena potrošnih dijelova ili adaptacija na postojeći sanitarni sklop zagarantirana i u sljedećim decenijama.

Ovdje možete pogledati neke mogućnosti zamjene za sanitarne i WC prostorije:

Opcije financiranja

Kontejneri firme CONTAINEX mogu se u zavisnosti od trajanja postavljanja i budžeta kupiti, iznajmiti kao i uzeti na leasing. Posavjetujte se naobavezno s našim saradnicima o napovoljnijim mogućnostima financiranja za Vas tako što ćete ispuniti kontaktni formular.

Reference

Najamni kontejneri za finale Lige prvaka 2016., IT-Milano
Najamni kontejneri za finale Lige prvaka 2016., IT-Milano
Sanitarni kontejner omladinski kamp, Mariazell - Austrija
Sanitarni kontejner omladinski kamp, Mariazell - Austrija
Izviđački kamp "urSPRUNG" 2010, Laxenburg - Austrija
Izviđački kamp "urSPRUNG" 2010, Laxenburg - Austrija
Kamp navijača na Evropskom prvenstvu sajamska dvorana, Beč - Austrija
Kamp navijača na Evropskom prvenstvu sajamska dvorana, Beč - Austrija
"World Sailing Games", AT-jezero Neusiedler See
"World Sailing Games", AT-jezero Neusiedler See
Sanitarne prostorije
Ostale reference

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo Vam pružiti savjet lično na licu mjesta, telefonom ili putem e-pošte ili ćemo Vam pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja u jednom od naših pokaznih sklopova.

Ispunite jednostavno naš neobavezujući kontaktni formular, a jedan od naših kompetentnih savjetnika će Vam se javiti u roku samo jednog radnog dana. Radujemo sa Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Učitavanje datoteka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Detalje o postupanju s Vašim ličnim podacima možete pogledati u našoj Izjavi o zaštiti ličnih podataka.
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati