Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

Skladišni kontejner

Ako su Vam potrebna privremena ili trajna rješenja za Vaše proizvode, možemo Vam brzo pomoći putem naših skladišnih i kontejnera za materijal. Skladišni kontejneri su Vam na raspolaganju u raznim veličinama i bojama s puno praktičnih opcija opremanja i sigurnosnih paketa.

Skladišne prostorije se mogu koristiti i privatno kao skladišta za materijal i profesionalno u vidu poslovnih skladišta za iznajmljivanje. Skladišni kontejneri raspolažu fosfatiranjem cinkom i praškastim farbanjem KTL-om (grundiranje kataforeznim lakiranjem). Tako se skladišne prostorije očuvaju i u najzahtjevnijim uslovima na gradilištu kao savršeno skladišta za iznajmljivanje ili kao mobilna radionica. Uvođenjem "isporuke u setu" omogućava se slaganje do pet kontejnera jedan u drugi te njihov transport. Ako su Vam skladišne prostorije potrebne u veoma kratkom roku, onda možemo posegnuti za našom najamnom flotom s više od 30.000 prostornih modula pa ćete ih dobiti za samo nekoliko dana!

Vaše prednosti

  • Visokokvaliteno lakiranje KTL grundiranjem i vrućim praškastim farbanjem
  • Manipulacija dizalicom i viljuškarom
  • Elektro-oprema i sigurnosni paket
  • Pocinkovane šipke za zaključavanje
  • Kvalitetan pod od šperploče debljine 21 mm s obostranim premazom od smole
  • Kontroliran kvalitet proizvoda

Preuzimanje

Listaj PDF Veličina
Prospekt skladišni i brodski kontejneri 5,45 MB
4,13 MB
Protuprovalna zaštita 226 KB
Sistem regala za skladišne kontejnere 633 KB
Lakiranje 698 KB
Skladišni kontejner s naljepnicama 1,94 MB
Električna oprema 408 KB
Skladišni kontejner s prozorom i ulaznim vratima 389 KB
Sigurnosni paket 408 KB

Primjer konfiguracije

U zavisnosti od potrebe imate mogućnost da osim dvokrilnih vrata s pocinčanim zasunima planirati dodatna ulazna vrata za Vaše skladišne prostorije. Kod kontejnera za radionice i materijal mogu se opcionalno naručiti i prozori, strujni priključak, svjetlo, ventilacijske rešetke ili pregradne rešetke.

Najmanji skladišni kontejner iznosi najmanje oko 4 m² i do 15 m². Sami odlučujete u podjeli prostora skalidšne prostorije, boji, broju i rasporedu prozora i vrata, električnoj opremi, broju utičnica, rasvjeti prostorija pa sve do potrebnog sigurnosnog paketa.

Ovdje možete vidjeti neke primjere konfiguracije skladišnih kontejnera i kontejnera za materijal:

Odgovarajući proizvodi

Za skladišne prostorije i self storage rješenja idealni su naši skaldišni kontejneri. Nudimo ih na prodaju ili na iznajmljivanje u svim veličinama, bojama i s mnogobrojnim mogućnostima opremanja.
Skladišni kontejner

Skladišni kontejneri s brojnim mogućnostima opremanja za trenutnu primjenu.

Kontejner za iznajmljivanje

Brzo dostupni skladišni kontejneri za trajanje iznamljivanja po Vašem izboru.

Mogućnosti opremanja

Razvnovrsne su mogućnosti opremanja za skladišne kontejnere i kontejnere za materijal. U to se ubrajaju idealni sigurnosni paket s protivprovalnom zaštitom (moguća je i naknadna ugradnja) i unutrašnjim sigurnosnim katancem/zaštita od provale polugom, čelična vanjska vrata te rešetke za prozore i vrata. Osim toga su moguće i standardna električna oprema. U to se ubrajaju uvučeni CEE priključci, fluo svjetiljkes s prekidačem za vlažne prostorije i razvodnom tablom s integriranim utičnicama.

Dodatno možete da odlučite da li Vam trebaju prozori i vrata i da li ćete upotrijebiti naš dobro osmišljeni sistem regala za Vaše skladišne kontejnere. Možete prema CTX-RAL karti birati Vašu ličnu vanjsku farbu. Na dugotrajnu vanjsku foliju otpornu na UV zračenje koju postavljamo na skladišni kontejner može se staviti i logo Vašeg preduzeća. To doprinosi visokoj stepenu prepoznavanja Vaših skladišnih prostorija i samostalnih skladišta.

Ovdje možete vidjeti neke mogućnosti opremanja za skladišne kontejnere i kontejnere za materijal:

Opcije financiranja

Kontejneri firme CONTAINEX mogu se u zavisnosti od trajanja postavljanja i budžeta kupiti, iznajmiti kao i uzeti na leasing. Posavjetujte se naobavezno s našim saradnicima o napovoljnijim mogućnostima financiranja za Vas tako što ćete ispuniti kontaktni formular.

Reference

Objekt za interno skladištenje, Brunn am Gebirge - Austrija
Objekt za interno skladištenje, Brunn am Gebirge - Austrija
Food Truck od jednog skladišnog kontejnera, GB-Colchester
Food Truck od jednog skladišnog kontejnera, GB-Colchester
Skladišni kontejner kao „sanduk za samostalno snabdijevanje“ organizacije „OffGridBox“, IT-Arezzo
Skladišni kontejner kao „sanduk za samostalno snabdijevanje“ organizacije „OffGridBox“, IT-Arezzo
Mobilni videonadzor u skladišnom kontejneru, DE-Weinsheim
Mobilni videonadzor u skladišnom kontejneru, DE-Weinsheim
, AT-Beč
, AT-Beč
Skladišni kontejneri i kontejneri za materijal
Ostale reference

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo Vam pružiti savjet lično na licu mjesta, telefonom ili putem e-pošte ili ćemo Vam pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja u jednom od naših pokaznih sklopova.

Ispunite jednostavno naš neobavezujući kontaktni formular, a jedan od naših kompetentnih savjetnika će Vam se javiti u roku samo jednog radnog dana. Radujemo sa Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Učitavanje datoteka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Detalje o postupanju s Vašim ličnim podacima možete pogledati u našoj Izjavi o zaštiti ličnih podataka.
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati