Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

Škole

Ako Vam je potrebna nova učionica ili postojeću morate proširiti, mi Vam možemo pomoći. U mobilnoj školi od kancelarijskih i stambenih kontejnera sve je baš kao i u fiksnom objektu. Tako je, na primer, u austrijskom gradu Feldbachu za samo dva mjeseca izgrađena cijela škola od fleksibilnih prostornih modula. Škola ima 455 kancelarijskih i sanitarnih kontejnera i u njoj su smještena osim gimnazije, trgovačke akademije i više obrazovne ustanove za ekonomske profesije takođe i administrativna zgrada kao i gradska knjižara opštine Feldbach..

U svijetlim i ugodnim prostorijama koje pružaju prostor za 1.300 učenika i učenica. Izostavljanjem zidnih panela i pregradnih zidova mogu se stvoriti prostorije neograničene veličine.

Vaše prednosti

  • Prirodna svjetlost zahvaljujući različitim varijantama ostakljenja
  • Uvažavanje zakonskih propisa
  • Sigurnost projektiranja čak i u slučaju velikih oscilacija u broju učenika
  • Individualne unutrašnje i vanjske oplate
  • Raspodjela prostorija po želji
  • Kratki rokovi isporuke
Listaj PDF Veličina
Prospekt komunalni objekti, dječiji vrtići, škole 3,41 MB
Prospekt kancelarijski, sanitarni i toaletni kontejneri / kontejnerski sklopovi 5,24 MB
Prospekt kontejner za iznajmljivanje 4,13 MB

Primjer konfiguracije

Mobilne škole možete upotrebljavati kao privremeno prijelazno ili kao trajno rješenje. Naše višedecenijsko iskustvo pruža nam fleksibilnost o kojoj svjedoči realizacija postojećih projekata.

Izostavljanjem pregradnih zidova u Vašoj školi tako nastaju učionice, zbornice, kantine, svlačionice i sanitarne jedinice s tuševima - sve to i veličinama po Vašoj želji. Optimalna toplinska izolacija i funkcije klimatizacije omogućavaju upotrebu naših proizvoda tokom cijele godine.

Ovdje možete pogledati neke primjere konfiguracije za škole:

Odgovarajući proizvodi

Naši kancelarijski kontejneri su idealni za škole, a nudimo ih u kombinaciji sa sanitarnim kontejnerom i brojnim mogućnostima opremanja.
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opremanja za trenutnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja za invalide sa svježom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekt.

Mogućnosti opremanja

Razne mogućnosti ostakljenja omogućavaju Vam kreiranje naročito svijetlih učionica. Fleksibilan sistem panela omogućava Vam da slobodno odaberete veličinu prostorija. To u kombinaciji s optimalnom toplinskom izolacijom stvara vrlo visok osjećaj ugodnosti kod učenika.

Zahvaljujući opcijama koje štede energiju kao npr. prozori ispunjeni plinom, detektori pokreta za svjetlo ili funkcije koje štede vodu talpđe štedite novac. Izuzetno otporan i jednostavan način gradnje omogućava i kasniju adaptaciju ili čak preseljenje čitavog objekta.

Ovdje možete pogledati neke mogućnosti opremanja za škole:

Opcije financiranja

Kontejneri firme CONTAINEX mogu se u zavisnosti od trajanja postavljanja i budžeta kupiti, iznajmiti kao i uzeti na leasing. Posavjetujte se naobavezno s našim saradnicima o napovoljnijim mogućnostima financiranja za Vas tako što ćete ispuniti kontaktni formular.

Reference

Savezni školski centar „Europacampus“, Feldbach - Austrija
Savezni školski centar „Europacampus“, Feldbach - Austrija
Nova srednja škola, AT-Bruck an der Leitha
Nova srednja škola, AT-Bruck an der Leitha
Proširenje škole, GB-Grade Ruan
Proširenje škole, GB-Grade Ruan
Privremena školska zgrada, AT-Wiener Neustadt
Privremena školska zgrada, AT-Wiener Neustadt
Privremena škola, AT-Grein
Privremena škola, AT-Grein
Škole
Ostale reference

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo Vam pružiti savjet lično na licu mjesta, telefonom ili putem e-pošte ili ćemo Vam pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja u jednom od naših pokaznih sklopova.

Ispunite jednostavno naš neobavezujući kontaktni formular, a jedan od naših kompetentnih savjetnika će Vam se javiti u roku samo jednog radnog dana. Radujemo sa Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Učitavanje datoteka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Detalje o postupanju s Vašim ličnim podacima možete pogledati u našoj Izjavi o zaštiti ličnih podataka.
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati