Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

Stambeni prostori i spavaonice

U komercijalnom sektoru se koriste individualni i praktični smještaji za zaposlenike. Informacije o privatnim „rješenjima za kuću“ možete dobiti od svog graditelja. Veličina interijera koju možete birati, prijatan dizajn prostorija, udobne kuhinje i sanitarni čvorovi doprinose individualnosti smještaja Vaših zaposlenika. Dobivate privremen ili trajan modularni smještaj za stanovanje i spavanje za najrazličitije primjene. Iz toga može nastati čak i individualna kontejnerska kuća za Vas, ali i smještaj za Vaše zaposlenike. Sve prostorije raspolažu vlastitim sanitarnim područjem. Slobodno možete birati veličinu interijera, ugodno oblikovanje prostora, ugodne kuhinje i sanitarna područja, što sve doprinosi individualnosti kontejnerske kuće.

 

Naš smještaj za stanovanje i spavanje pruža potrebno opuštanje osoblja. Zavisno od Vaših potreba zajedno ćemo razraditi koncepte u stilu koji želite. Sami određujete veličinu objekta, podjelu prostorija, varijante izolacije ili opreme.

Vaše prednosti

  • Gotovi stambeni objekti u roku od nekoliko nedelja.
  • Individualan raspored prostora je moguć u svim veličinama i sa svom opremom
  • Fleksibilno proširenje i naknadno korišćenje kroz modularni sistem gradnje.
  • Niski režijski troškovi zahvaljujući korišćenju visoko klvaltetnih materijala
  • Fleksibilna mjesta za postavljanje
  • Opcije iznajmljivanja, financiranja ili kupovine

Preuzimanje

Listaj PDF Veličina
Prospekt kancelarijski, sanitarni i toaletni kontejneri / kontejnerski sklopovi 5,24 MB
Podne obloge 1,8 MB
Termoizolacija 1,70 MB
Protupožarni elementi 1,67 MB
Fiksno zastakljenje 523 KB

Primjer konfiguracije

Standardizirani prostorni moduli u načinu gradnje panelima mogu se jednostavno i proizvoljno kombinirati (čak i naknadno), tako da nastaju individualni smještaji za stanovanje i spavanje različitih veličina. Smještaj možete planirati između ostalog s trpezarijom, prostorijama za boravak ili sport svih veličina. Naravno da su Vam na raspolaganju i sanitarna rješenja za invalide (umivaonici, zahodi) pa čak i svlačionice.

 

Tako nastali objekti se mogu neograničeno proširivati i naknadno upotrebljavati u razne svrhe. Dopustite da Vas inspiriraju naši primjeri konfiguracija pa da i sami steknete utisak o fleksibilnosti naših prostornih modula.

 

Ovdje možete pogledati neke primjere konfiguracije smještaja za stanovanje i spavanje:

Odgovarajući proizvodi

Za smještaj za stanovanje i spavanje su idealni naši kancelarijski kontejneri koje nudimo u kombinaciji sa sanitarnim kontejnerom s brojnim mogućnostima opremanja:
Kancelarijski kontejner

Kancelarijski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opremanja za trenutnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja za invalide sa svježom vodom i kompletnom opremom za Vaš projekt.

Mogućnosti opremanja

Modularni sistem se može koristiti za smještaj, stanovanje i spavanje time se mogu ispuniti svi zahtjevi na građevni (npr. zaštita od požara). Ove visokokvalitetne varijante opreme omogućavaju Vam da režijske troškove kontejnerskog sklopa smanjite na minimum. Po pitanju izolacije možete birati između više vrsta visokokvalitetnih materijala.

 

Za mobilni smještaj su Vam na raspolaganju i najraznovrsniji sistemi grijanja kao i mogućnosti klimatizacije. Sve to doprinosi visokom stepenu ugodnosti tokom boravka. Klima u prostoriji Vašeg prostornog modula CONTAINEX tako se može optimalno podesiti na taj način Vaši zaposleni i Vi možete uživati maksimalan komfor!

 

Naše profesionalno upravljanje rezervnim dijelovima garantuje isporuku dodatne opreme i rezervnih dijelova u kratkom roku, te njihovu dugogodišnju dostupnost. Na taj je način osigurana je i zamjena potrošnih dijelova za više decenija.

 

Ovdje možete pogledati neke mogućnosti opremanja za smještaj za stanovanje i spavanje:

Opcije financiranja

Kontejneri firme CONTAINEX mogu se u zavisnosti od trajanja postavljanja i budžeta kupiti, iznajmiti kao i uzeti na leasing. Posavjetujte se naobavezno s našim saradnicima o napovoljnijim mogućnostima financiranja za Vas tako što ćete ispuniti kontaktni formular.

Reference

Smještaj za uposlene preduzeća „Abler Holzschlägerung“, AT-Landeck
Smještaj za uposlene preduzeća „Abler Holzschlägerung“, AT-Landeck
Alternativni smještaj za starački dom, SE-Gustavsberg
Alternativni smještaj za starački dom, SE-Gustavsberg
Kancelarijski i stambeni kompleks za zaposlenike, SE-Stockholm
Kancelarijski i stambeni kompleks za zaposlenike, SE-Stockholm
Smještaj za azilante u Berlinu
Smještaj za azilante u Berlinu
Stambeni kompleksi za uposlenike, Loviisa, Finska
Stambeni kompleksi za uposlenike, Loviisa, Finska
Stambeni prostori i spavaonice
Ostale reference

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo Vam pružiti savjet lično na licu mjesta, telefonom ili putem e-pošte ili ćemo Vam pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja u jednom od naših pokaznih sklopova.

Ispunite jednostavno naš neobavezujući kontaktni formular, a jedan od naših kompetentnih savjetnika će Vam se javiti u roku samo jednog radnog dana. Radujemo sa Vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Preduzeće:
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Zemlja *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Učitavanje datoteka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obavezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H dostavljene podatke u cilju obrade naloga proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On Vas može kontaktirati vezano za navedenu svrhu. Detalje o postupanju s Vašim ličnim podacima možete pogledati u našoj Izjavi o zaštiti ličnih podataka.
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati