Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

Kancelarijski kontejner – CONTAINEX BASIC Line

Mobilno prostorno rješenje s optimiziranom opremom

Osim našeg dokazanog programa proizvoda sada Vam svoje kancelarijske kontejnere 20‘ nudimo i u novoj liniji CONTAINEX BASIC Line. Idealan početak modularnog načina gradnje.
Vi ste ti koji imate koristi od našeg neprestanog razvijanja proizvoda. Zahvaljujući optimiziranoj opremi te stoga i poboljšanim mogućnostima transporta, možemo Vam ponuditi novi kancelarijski kontejner CONTAINEX BASIC Line. Dobijate dokazan kvalitet marke CONTAINEX po nenadmašnoj cijeni.

Vaše prednosti

  • Dokazan kvalitet marke CONTAINEX
  • Oznaka CE i certifikat GL
  • Cjenovna prednost zahvaljujući optimiziranoj opremi
  • Odmah na raspolaganju zahvaljujući unaprijed proizvedenoj robi
  • Elektrika na panelu
  • Cjenovna prednost zahvaljujući optimiziranju transportnih troškova
PDF Veličina
Letak CONTAINEX BASIC Line 1,69 MB

Dodatna proizvodna linija

Zbog cjenovne prednosti je CONTAINEX BASIC Line idealan ulazak u svijet mobilnih prostornih rješenja. Pritom se ne morate odreći uobičajenog kvaliteta proizvoda CONTAINEX. Unaprijed definirana oprema s ugrađenom elektrikom u kombinaciji s pripremnom proizvodnjom omogućavaju Vam nevjerovatnu cjenovnu prednost. Čak su i troškovi prijevoza (12 kom./kamion) smanjeni na minimum. Jednostavna montaža garantira brzo postavljanje na mjestu upotrebe te Vam tako štedi vrijeme i novac.

Dostupna veličina

CONTAINEX BASIC Line je dostupan isključivo kao kancelarijski kontejner 20‘, a može se isporučiti gotov za postavljanje ili u obliku Transpack (kancelarijski kontejner u paketu). Ova specijalna linija ima certifikat CONTAINEX s optimiziranom opremom, elektrikom te panelom s prozorima i vratima. CONTAINEX BASIC Line nije kompatibilan s kancelarijskim i stambenim kontejnerom linije CONTAINEX CLASSIC Line.
Kancelarijski kontejner – CONTAINEX BASIC Line
Kancelarijski kontejner 20' 6,055 m x 2,435 m x 2,591 m

Područja primjene i namjena

Kancelarijski kontejner CONTAINEX BASIC Line je najprikladniji kao „monoblok“ za svako gradilište, kao privremeni prostor za boravak ili kao proširenje kancelarije.
Kancelarijske prostorije, prostorije za uposlenike i prostorije za druženje
Kancelarijske prostorije, prostorije za uposlenike i prostorije za druženje
Gradilišta
Gradilišta
Klupske prostorije i svlačionice
Klupske prostorije i svlačionice

Sistem panela

Fleksibilni sistem panela naše nove linije proizvoda CONTAINEX BASIC Line pruža Vam mogućnost individualnog planiranja rasporeda vrata i prozora. Naš sistem panela omogućava kasniju adaptaciju ili čak promjenu lokacije čitavog kontejnera. Ovdje možete vidjeti kako je jednostavno zamijeniti panel.

Opcije financiranja

Kontejneri firme CONTAINEX mogu se u zavisnosti od trajanja postavljanja i budžeta kupiti, iznajmiti kao i uzeti na leasing. Posavjetujte se naobavezno s našim saradnicima o napovoljnijim mogućnostima financiranja za Vas tako što ćete ispuniti kontaktni formular.
Nova linija proizvoda CONTAINEX BASIC Line vam nudi standardiziranu opremu. Tako svaki kancelarijski kontejner od 20' standardno ima po jedan panel s prozorima, vratima i električni panel te fluorescentne svjetiljke. Fleksibilan sistem panela Vam omogućava individualno razmještanje vrata i prozora. Vanjsko lakiranje u dvije boje: okvir RAL9002 sivobijela i paneli 7035 svijetlosiva. Unutrašnji dekor je bijele boje.

Dimenzije (mm) i težina (kg):

  Kancelarijski kontejner – CONTAINEX BASIC Line
   kancelarijski kontejner 20'
  Vanjske Iznutra
Dužina 6.055 mm 5.915 mm
Širina 2.435 mm 2.295 mm
Visina (montirano) 2.591 mm* 2.340 mm**
Visina (Paket)  648 mm
Težina (montirano)
od 1.630 kg
Težina (Paket) od 1.690 kg
* može se isporučiti i sa vanjskom visinom od 2.800 mm, 2.960 mm / s unutrašnjom visinom prostorije od 2.540 mm, 2.700 mm ** ovisno o opremi
2.989
* može se isporučiti i sa vanjskom visinom od 2.800 mm, 2.960 mm / s unutrašnjom visinom prostorije od 2.540 mm, 2.700 mm ** ovisno o opremi

Termoizolacija

Idealna toplinska izolacija Vašeg kancelarijskog kontejnera CONTAINEX BASIC Line sastoji se od MW (mineralne vune) i PU (poliuretana).

Tehnički opis

Ostale tehničke informacije o kancelarijskim kontejnerima linije CONTAINEX BASIC Line možete pronaći u tehničkom opisu.
PDF Veličina
Tehnički opis 410 KB

Proizvodnja

GREEN technology
Kontejneri se proizvode u skladu sa strogim standardima zaštite okoliša i kvaliteta „CONTAINEX GREEN technology“. Oni obuhvataju sve od nabave materijala do isporuke kontejnera. Zahvaljujući šest vlastitih evropskih tvornica, možemo garantovati vrhunski kvalitet i brzu raspoloživost kancelarijskih i stambenih kontejnera te svih ostalih vrsta kontejnera. Profesionalno upravljanje rezervnim dijelovima garantuje i otpremu istih u kratkom roku te njihovu dostupnost godinama. Tako je i tokom sljedećih decenija osigurana izmjena potrošnih dijelova ili adaptacija postojećeg sklopa kancelarijskih kontejnera.

Transpack kontejner

Radi optimizacije troškova prijevoza CONTAINEX je razvio „kancelarijski kontejner u paketu“: Takozvani „kontejner Transpack“ zapakovan je kao paket i sastavlja se tek na željenom odredištu. Na jedan kamion se može utovariti do 12 kontejnera.
  • Kancelarijski kontejneri mogu se po posebno povoljnoj cijeni isporučiti kao Transpack-kontejneri do Vašeg odredišta.
  • Na jedan kamion se može utovariti do 12 kontejnera.
  • Manji troškovi u odnosu na standardne montirane kontejnere, zbog samostalnog sklapanja na licu mjesta
  • Jednostavna i brza montaža sa standardnim alatom

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za kontejnere rado su Vam na raspolaganju!

Rado ćemo Vam pružiti savjet lično na licu mjesta, telefonom ili putem e-pošte ili ćemo Vam pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja u jednom od naših pokaznih sklopova. Još danas osigurajte neobavezujuću ponudu.
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati