Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

Kontejneri za iznajmljivanje širom Evrope s uslugom RENT A BLUE BOX

Brzo, fleksibilno i pouzdano.

CONTAINEX je prije više od 25 godina pokrenuo inicijativu RENT A BLUE BOX. Pod tim se sloganom širom Evrope nude kontejneri za iznajmljivanje - direktno ili preko odabranih partnera. Možete birati između kancelarijskih, sanitarnih i skladišnih kontejnera.

  • Direktno iznajmljivanje od proizvođača CONTAINEX: više od 30.000 jedinica
  • Iznajmljivanje preko partnera: više od 90.000 jedinica

Brzo i individualno planiranje vašeg sustava od kontejnera za iznajmljivanje

CONTAINEX se oslanja na flotu za iznajmljivanje širom Evrope - u kombinaciji s partnerima, više od 120.000 jedinica na više od 250 depoa. Tako se može zagarantirati trenutačna isporuka u Evropi. Zavisno od potrebe kontejneri za iznajmljivanje mogu se iznajmiti na tjednoj, mjesečnoj ili godišnjoj bazi.
Kontejner-terasa - RENT A BLUE BOX
Kontejner-terasa - RENT A BLUE BOX
Škola - RENT A BLUE BOX
Škola - RENT A BLUE BOX
Skladišni kontejner - RENT A BLUE BOX
Skladišni kontejner - RENT A BLUE BOX
Sklop građevinskih kancelarija - RENT A BLUE BOX
Sklop građevinskih kancelarija - RENT A BLUE BOX

Brzo i jednostavno uredite ugodan prostor za rad svojim zaposlenima. Pri realizaciji vašeg mobilnog prostornog rješenja prate vas kompetentni voditelji projekata! To seže od planiranja i isporuke pa do stručne montaže koju obavljaju certificirani partneri.

Pošaljite nam neobavezujući upit da dobijete dodatne informacije o kontejnerima za iznajmljivanje i uvjetima!

GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati