Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

Kuća od kontejnera s fiksnim zastakljenjem i drvenom oplatom, AT-Ötztal/Tirol

U roku od nekoliko sedmica spremno za useljenje

Klijent je uz našu pomoc u samo nekoliko sedmica realizovao je projekt „kuća od kontejnera“. Isporuka i montaža čitavog kontejnerskog sklopa trajala je samo 2 dana. 14 prostornih modula klijentu nude savršeno stanovanje i rad na površini od ukupno 220 m2.

Pomoću velikog zastakljenja na donjem spratu realizovan je prostran i svijetal dnevni boravak s kuhinjom. Tamo se dodatno nalaze WC i prostorija za tehničku opremu te soba za goste. Na gornjem spratu "kuće od kontejnera" nalaze se 2 spavaće sobe, garderoba, kupatilo i kancelarija okupana svjetlom.

Kuća od kontejnera s fiksnim zastakljenjem i drvenom oplatom, AT-Ötztal/Tirol play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/containerhaus-reindl/containerhaus-reindl.jpg

Vrhunski kvalitet za individualnu upotrebu

Kako bi se u planinama Tirola čitave godine zagarantovala ugodna klima u prostoriji, za ovu „kuću od kontejnera“ odabrana je vrhunska izolacija. Klijent je sam postavio opremu kao što su vanjska oplata, sekundarni krov i upravljačka stanica. To je brzo i jednostavno modularno rješenje koje se može prilagoditi svakoj okolini!

Obratite nam se za više informacija:

GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati