Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

Kancelarijski sklop s prijemom za goste, CH-Carouge

Kontejnerski sklop veličine ravno 180 m2 (12 komada 20' kancelarijskih kontejnera) se koristi kao kancelarijski sklop.  Građevinski ured je postavljen na čeličnu skelu koji je klijent sam izradio. Posebnost ove modularne gradnje je što integrirani klizni prozor čini savršen prijem za klijente. Instalirana ručka na vratima s tastaturom za unos PIN-a osigurava sigurnost podataka i dokumenata. Kancelarijski kontejner je po želji kupca opremljen za povećano opterećenje poda, zbog čega je moguće postavljanje teškog namještaja, kao što je na primjer sef.
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati