Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

Škola za iznajmljivanje s visokokvalitetnim komunalnim standardom, Vaduz, Lihtenštajn

Škola za iznajmljivanje s visokokvalitetnim komunalnim standardom, Vaduz, Lihtenštajn play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/anwendungen/liechtenstein/mietschule-vaduz/mietschule-vaduz-preview-01.jpg

Moderna škola za iznajmljivanje na preko 1.300 m2

U predivnom Vaduzu djeca narodne škole mogu u sljedeće 2 godine upoznati prednosti modularnog načina gradnje. Tokom renoviranja stare školske zgrade učenici sada mogu uživati u nastavi na 1.300 m2. U ovom kontejnerskom sklopu se nalaze brojne učionice, pri čemu najveće prostorije imaju površinu od preko 80 m2/prostora. Sunčane zbornice i velika prostorija za direktora uklj. prostor za sastanke zaokružuju dobro osmišljen projekt. Na raspolaganju su i optimalno planirane prostorije za dopunsku nastavu koje omogućavaju učenje bez stresa. Široke unutarnje stepenice omogućavaju siguran prijelaz sa sprata na sprat. Komunalni projekt u Lihtenštajnu je bio realiziran za manje od 2 mjeseca.

Odgovarajuće mogućnosti opremanja za mališane

U školi za iznajmljivanje sa skoro 94 prostorna modula na prvom mjestu je korištenje svih područja u skladu s potrebama djece. Tako ćete u našem visokokvalitetnom standardu za kupce između ostalog naći specijalne sanitarne prostorije (umivaonike, toaletne kontejnere, pisoare), rješenja za prozore i prostorije za presvlačenje. Optimalna toplotna izolacija uklj. klima uređaje s jedne strane nudi djeci savršenu unutarnju akustiku, a s druge strane ugodno korištenje škole tokom cijele godine.

Prednosti za trenutne ili dugoročne komunalne projekte

S provjerenim komunalnim standardima i visokim kapacitetom firme CONTAINEX možete u najkraćem vremenu realizirati Vaš projekt.

  • VRHUNSKI kvalitet
  • Preko 30.000 kontejnera za iznajmljivanje u cijeloj Evropi
  • Preko 250 depoa u cijeloj Evropi

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo Vam pružiti savjet na licu mjesta, telefonom ili putem e-pošte te ćemo Vam pokazati prednosti modularnih prostornih rješenja u jednom od naših pokaznih sklopova.

Ispunite jednostavno naš neobavezujući kontaktni formular, a jedan od naših kompetentnih savjetnika će Vam se javiti u roku samo jednog radnog dana. Radujemo sa Vašoj poruci!

GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati