Specijalne ponude
contactToggle Kontakt
Otkup polovnih kontejnera

Otkup polovnih CONTAINEX kontejnera

Otkup polovnih CONTAINEX kontejnera

Imate na stanju dobre polovne CONTAINEX kontejnere (kancelarijski kontejner, sanitarni kontejner i skladišni kontejner) i želite ih sada prodati?

Sa zadovoljstvom Vam nudimo otkup pojedinačnih kontejnera kao i cijelih kontejnerskih sklopova. Otkupljeni kontejneri će biti iskorišteni preko naše prodajne mreže širom Evrope.

Otkup polovnih kontejnera

Vaše prednosti:

  • Poštena procjena polovnih kontejnera od strane iskusnih radnika firme CONTAINEX
  • Smanjenje Vaših osnovnih sredstava
  • Razgledanje na licu mjesta prema dogovoru
  • Brza demontaža i odvoz
  • Sigurno i brzo plaćanje

Ovako to jednostavno funkcionira: Ispunite neobavezujući kontaktni formular (najbolje zajedno sa slikama) i dogovirite termin za razgovor s jednim od naših radnika. Zatim će se na licu mjesta obaviti zajedničko pregledanje kontejnera za koje postoji interes. Nakon toga ćete od nas dobiti neobavezujuću ponudu za otkup.

GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati