Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

realizovani projekti

Kancelarije i smještaj za radnike, kuća od kontejnera

Ovdje ukratko možete da pogledate već realizovane i međunarodne projekte. Pružamo Vam podršku od koncepta do realizacije Vaših želja.

Izgradnja tunela u Bavarskoj

Tokom izgradnje tunela Magdalena u Bavarskoj preko 70 kancelarijskih i sanitarnih kontejnera služe kao kancelarijski prostor i smještaj za radnike i kao projektni biro. Smještajne prostorije nude praktičan i prostran stambeni ugođaj.
Izgradnja tunela u Bavarskoj play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-tunnelbau-bayern.jpg

Komforne kancelarijske prostorije u centru Londona

Kontejnerski sklop u centru Londona se sastoji iz 30 prostornih modula i realizovan je uz pomoć lokalnog distributivnog partnera. Sistem pruža prijatne i udobne kancelarijske prostorije koje su individualno kreirane. Za samo sedmicu dana postavljen je cjelokupan sklop kancelarijskih prostorija.
Komforne kancelarijske prostorije u centru Londona play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-london.jpg

Projekat kancelarijskog kontejnerskog sklopa za iznajmljivanje University College London Hospitals

Tokom građevinskih radova na prvoj bolnici za liječenje kancera protonskim zračenjem u Velikoj Britaniji, CONTAINEX je postavio kancelarjiie koje ce biti do 2019 godine korištene. 3-spratni kontejnerski sklop se sastoji od ukupno 36 jedinica i postavljen je na čelične nosače, kako ne bi bespotrebno smetao odvijanju saobraćaja. Mobilni prostorni sistemi nude svojim partnerima brojne male i velike kancelarijske prostorije, prostorije za sastanke, kantine, boravišne prostorije, kao i veći broj svlačionica i sanitarnih prostorija.

Više informacija o ovom projektu:
Projekat kancelarijskog kontejnerskog sklopa za iznajmljivanje University College London Hospitals
Projekat kancelarijskog kontejnerskog sklopa za iznajmljivanje University College London Hospitals play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-university-london.jpg

Projekat sklopa građevinskih kancelarija Wembley Park London

Na gradilištu jednog stambenog projekta u Londonskom Wembley Park-u, CONTAINEX fleksibilna prostorna rješenja postavljenja su kao kancelarijskih ured za gradilište. 3-spratni kontejnerski sklop sa atikom sastoji se od ukupno 80 jedinica isti će biti dugi niz godina u upotrebi. Mobilni prostorni sistemi u blizini stadiona Wembley partnerima nude brojne male i velike kancelarijske prostorije, prostorije za sastanke, kantinu sa velikim prostorom za restoran, boravišne prostorije, kao i veći broj svlačionica i sanitarnih prostorija.

Više informacija o ovom projektu:
Projekat sklopa građevinskih kancelarija Wembley Park London
Projekat sklopa građevinskih kancelarija Wembley Park London play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-wembley-park.jpg

Smještaj za zaposlene u Tirolu

Smještaj za radnike u površini od 180 m2 sastoji se ukupno od 6 svijetlih, jednokrevetnih soba i 2 prostrane porodične sobe. Svaka prostorija ima odvojeno sanitarno područje. Optimalan smještaj za vaše zaposlene.

Više informacija o ovom projektu:
Smještaj za zaposlene u Tirolu
Smještaj za zaposlene, sječa stabala Abler Holzschlägerung, AT-Landeck play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/mitarbeiterunterkunft-abler/mitarbeiterunterkunft-abler.jpg

Škole i dječji vrtići

Ovaj ubrzani video klip prikazuje postavljanje vrtića sastavljenog od mobilnih prostornih sistema. Dodatno su prikazani i primjeri planiranja, mogućnosti izrade ili referentni projekti vrtića i škola. Unutrašnji prostor sklopa čine opremljene prostorije za boravak i sportske aktivnosti, igraonice, svlačionice, sanitarni čvor te prozori koji su prilagođeni dečjim potrebama. Sve prostorije su posebno opremljene i nude ugodan komfor.
Škole i dječji vrtići play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-kindergarten.jpg

Dječji vrtić u Poljskoj

Dječji vrtić sastoji se od ukupno 9 prostornih modula i pruža dovoljno prostora za otprilike 15 djece. Kontejnerski sklop ima opcije opreme prilagođene djeci (npr. dječje WC-e, dječje umivaonike i tuševe). Više informacija o ovom projektu

Više informacija o ovom projektu:
Dječji vrtić u Poljskoj
Vrtić izrađen od kancelarijskih i sanitarnih kontejnera, Poljska-Sroda Wielkopolska play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/anwendungen/polen/kindergarten-sroda/video-02.png

Smještaj za azilante u Berlinu

Jedinstveni snimci iz aviona celokupnog kontejnerskog sklopa i dečijeg igrališta prikazuju dimenziju ovog prostornog rešenja. Ovde možete pronaći više informacija o naselju sastavljenom od kontejera u Berlinu.

Više informacija o ovom projektu:
Smještaj za azilante u Berlinu
Projekat smještaja za azilante Berlin play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-asylwerberheim-berlin.jpg

Sistem za pročišćavanje vode u Africi

Naši skladišni kontejneri pretvoreni su u sistem za pročišćavanje vode sa samostalnim strujnim krugom. Sistem omogućuje higijenski čistu vodu za stotine ljudi.
Sistem za pročišćavanje vode u Africi play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-wasseranlage-afrika.jpg
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati