Specijalne ponude
contactToggle Kontakt

Stvorite prostor uz pomoć kontejnera

video-klipovi o našoj proizvodnji kontejnera

Ovdje ćete dobiti uvid u proizvodne tokove naših kancelarijskih i stambenih kontejnera, sanitarnih kontejnera te skladišnih kontejnera.

Stvorite prostor uz pomoć kontejnera

Ovaj video klip prezentuje lokaciju našeg preduzeća u mjestu Wiener Neudorf kod Beča i prikazuje internacionalnost našeg osoblja koje govori i Vaš jezik. Takođe je prikazana i cjelokupna paleta CONTAINEX proizvoda koja je sastavljena od kancelarijskih, sanitarnih i brodskih kontejnera. Proizvodnja kontejnera u našim evropskim proizvodnjama, jednostavan transport ili naše reference samo su samo neke tačaka koje se mogu vidjeti u filmu.
Stvorite prostor uz pomoć kontejnera play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-raum-schaffen.jpg

Proizvodnja kancelarijskih kontejnera - na najsavremenijem nivou tehnike

Proizvodnja je u skladu sa strogim ekološkim i kvalitetativnim standardima „CONTAINEX GREEN technology“. Upotreba najsavremenije tehnologije i materjiala u proizvodnom postupku garantuju odličan kvalitet. Tu spada i kataforezno lakiranje (KTL), pakovanje i montaža kontejnera tip Transpack, kao i mogućnost utovara u kamion.
Proizvodnja kancelarijskih kontejnera - na najsavremenijem nivou tehnike play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-buerocontainer-produktion.jpg

Proizvodnja skladišnih kontejnera - na najsavremenijem nivou tehnike

Sljedeći video klip prikazuje standardnu proizvodnju naših skladišnih kontejnera na najvišem nivou (grundiranje kataforeznim lakiranjem). Tek posle detaljne završne kontrole svi skladišni kontejneri dobijaju oznaku „CONTAINEX GREEN technology“.
Proizvodnja skladišnih kontejnera - na najsavremenijem nivou tehnike play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-lagercontainer-produktion.jpg

Požarni test Moverbox

Ovdje je proveden požarni test za Moverbox sa raznim materijalima za testiranje. Vatra se u našem Moverboxu samostalno ugasila nakon samo 2 minute.
Požarni test Moverbox play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-moverbox-feuertest.jpg
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standardi kvaliteta i ekološki standardi prema kojima se vrši odabir isporuke, kupovina materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova stranica koristi kolačiće kako bismo Vam omogućili najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvati" prihvatate korištenje kolačića. Ako određene kolačiće želite isključiti, kliknite na ovdje. Dodatne informacije o našem postupanju s Vašim podacima ćete naći u našim uslovima korištenja i Napomenama o zaštiti podataka.

Prihvati