Specijalna ponuda
CONTAINEX - KONTEJNERI - proizvod s budućnošću

KONTEJNERI - proizvod s budućnošću

Bezbrojne mogućnosti primjene

Kontejner je jednostavno tata-mata za sve. Istovremeno je umjetnik preobrazbe i višefunkcijski alat za stvaranje prostora. Može se jednako brzo montirati i demontirati. Kao mobilno rješenje može se primijeniti posvuda gdje kratkoročno valja smjestiti ljude. Uz to se može bez problema i ponovno upotrijebiti. I najbolje: može se oblikovati potpuno prema individualnom ukusu. Bilo na velikom gradilištu, kao ured ili za priredbe - ispunjava sve potrebe uz pregledne troškove.

Genij prilagodbe

Pri gradnji se ne može uvijek gledati u budućnost. Tim je bolje pri ruci imati prostorno rješenje koje se može primijeniti u svako doba. To je veoma jednostavno s modularnim sustavom CONTAINEX. Ako se potrebe klijenata promijene, odmah možemo stvoriti dodatan prostor. Stoga svoja fleksibilna prostorna rješenja i nazivamo „Prostor odmah“. Jer se mogu brzo i jednostavno montirati i demontirati. I upravo to i činimo diljem svijeta.

Puni komfor za svaki ukus

Tko kaže da su kontejneri neudobni, ne poznaje naše. Sve što je potrebno za komforan život - kao što je grijanje, klimatizacija, sanitarne prostorije, optimalna toplinska i zvučna izolacija - ovdje je prisutno i samo po sebi razumljivo, ali se može i oblikovati potpuno u skladu s osobnim ukusom i dotičnim potrebama. I to u najkraćem vremenu gradnje. To kontejnere čini apsolutno atraktivnom alternativom čvrstom načinu gradnje.

Vlastiti proizvodni pogoni

Visok stupanj kvalitete i ekološki neškodljivi proizvodni postupci kod nas posve visoko na popisu prioriteta. To osigurava i dugogodišnje partnerstvo s certificiranim proizvodnim pogonima u posjedu poduzeća CONTAINEX. To je i ne sasvim nevažna razlika u odnosu na konkurenciju, koju naši klijenti znaju cijeniti.

Tako se trudimo oko energetski učinkovitog načina gradnje, primjene oporabljivih materijala i ekološki neškodljive proizvodnje. Uredski, sanitarni i skladišni kontejneri proizvode se u skladu sa strogim ekološkim standardima i standardima kvalitete(GREEN technology).

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja