Specijalna ponuda
CONTAINEX - Voditelj/ica odjela Customer Service

Voditelj/ica odjela Customer Service

Svestrana osoba s organizacijskim talentom

CONTAINEX - Voditelj/ica odjela Customer Service

Pomoću kontejnera stvaramo optimalna prostorna rješenja za najrazličitije potrebe kupaca. Kako bi to savršeno funkcioniralo, naši voditelji i voditeljice odjela Customer Service moraju biti pravi profesionalci u području organiziranja.

Na tom ste mjestu sučelje između prodaje i proizvodnje i nadležni ste za besprijekorno odvijanje svih projekata. Od planiranja do dovršetka

Vaši zadatci:

  • Počevši s izradom ponude potpuno obavljate naloge
  • Usko surađujete s vašim voditeljem prodaje
  • Uređujete natječaje
  • Predstavljate internu poveznicu između nabave, proizvodnje i logistike
  • U slučaju većih građevinskih projekata odnosno sustava koordinirate sve timove za montažu i isporuke
  • Redovito ste u kontaktu sa stalnim kupcima odnosno ključnim kupcima
play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/07-karriere/containex-customer-service-intro.jpg

Isabel c., Customer Service Managerin:
Iza zadovoljnih klijenata stoji naravno velik posao: Pratim ih tijekom čitavog procesa kupnje, dakle od prvog kontakta preko izrade ponude i fiksiranja naloga pa sve do brige nakon isporuke Lijepo je što ovdje radim u međunarodnom timu i pritom mogu upotrijebiti svoje znanje jezika. Zabavno mi je i što svaki dan mogu nešto naučiti.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam