Specijalna ponuda
CONTAINEX  - Poslovna filozofija poduzeća

Poslovna filozofija poduzeća

Kooperativni stil rukovođenja i visok stupanj vlastite odgovornosti

Uvjereni smo da čovjek u svojem gospodarskom djelovanju traži smisao i zadaću, u kojima može razviti svoju osobnost.

Poznati austrijski neurolog i psihijatar Viktor E. Frankl izrazio je to sljedećim riječima:


„Ne ovisi o konkretnom zanimanju nego uvijek o nama samima, hoće li ono osobno i specifično, što naše postojanje čini jedinstvenim, doći do izražaja tijekom rada te tako naš život učiniti smislenim ili ne."


(Grupa WALTER GROUP podupire centar Viktor Frankl u Beču od njegova osnutka 2004.
Svojim aktivnostima Centar potiče širenje nauka i misli Viktora Frankla.)

 
Filozofija našeg poduzeća počiva na kooperativnom stilu rukovođenja
i velikom povjerenju u naše suradnice i suradnike. Oni u određenoj mjeri djeluju kao poduzetnici, uz visok stupanj vlastite odgovornosti.

I smisao za obitelj, koji njegujemo u poduzeću, u skladu je s tim osnovnim načelom, tako da su nam od izuzetne važnosti i dugoročni odnosi s našim zaposlenicama i zaposlenicima. Društvenu odgovornost smatramo bitnim elementom održivog uspjeha poduzeća.

 

Kulturna raznolikost i društveni angažman

CONTAINEX nastoji pridobiti najbolje talente iz svih zemalja Europe za poduzeće. Pozdravljamo njihovu kulturnu raznolikost i potičemo mnoge aktivnosti kojima se njeguju društveni kontakti.

Odobravamo zdrav stil života i podržavamo sportske aktivnosti i aktivnosti u slobodno vrijeme naših zaposlenica i zaposlenika.

CONTAINEX uz to svim zaposlenicama i zaposlenicima te poslovnim partnerima nudi sigurnost zdravog, financijski snažnog privatnog poduzeća. Svojim klijentima pružamo visokokvalitetne usluge u skladu s prirodom i okolišem te time želimo dati održivi doprinos gospodarskom blagostanju i društvenoj povezanosti.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja