Specijalna ponuda
House of WALTER ACADEMY - LKW WALTER

WALTER ACADEMY

Tijekom izobrazbe prate Vas uspješni treneri.
Najbolja moguća izobrazba, kontinuirano učenje i usavršavanje, osnovni su dijelovi kulture našeg poduzeća. Vrhunski obrazovani zaposlenici i zaposlenice sa visokim stupnjem socijalne kompetencije, istovremeno su ključ uspjeha poduzeća.

WALTER ACADEMY – „srce“ našeg poduzeća – je centar za izobrazbu i usavršavanje, gdje se održavaju birane edukacije, seminari, konferencije i posebni događaji. To je mjesto susreta, dijaloga i kovačnica novih ideja.

Smještena u nekadašnjoj obiteljskoj kući osnivača poduzecća, WALTER ACADEMY nudi ne samo idealan okvir za prenošenje znanja, nego posebno i predaju naših osnovnih vrijednosti i filozofije budućim generacijama zaposlenika. WALTER ACADEMY na jedinstven način omogućuje ulazak u svijet grupe WALTER GROUP.

„Sve što se odnosi na rukovođenje svodi se na življenje vrijednosti i utjelovljenje dobrog učitelja.“
(Citat našeg osnivača poduzeća)
Uspjeh počinje odgovarajućim obrazovanjem!
WALTER ACADEMY - Sala za obedovanje
WALTER ACADEMY - Prostorije za obuku
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam