Specijalna ponuda
CONTAINEX - Zašto CONTAINEX?

Zašto CONTAINEX?

... zato što je cool

CONTAINEX - Zašto CONTAINEX?

Što je zajedničko Olimpijskim igrama u Sočiju ili Europskom nogometnom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini te Bečkim gradskim maratonom, skijaškim skokovima na Kulmu ili noćnom slalomu u Schladmingu?  Pogodite - CONTAINEX je imao svoje prste u svim tim vrhunskim događajima!  Kada su potrebna praktična prostorna rješenja, naši kompetentni timovi diljem svijeta rade ruku pod ruku.  Upravo je tako i na brojnim velikim gradilištima u cijeloj Europi.

... jer smo velika obitelj

I to multikulturalna! 240 zaposlenica i zaposlenika iz 22 zemlje čine nas onime što jesmo: vodećim poduzećem u trgovini kontejnerima. Radimo diljem svijeta, a vodi nas obitelj. Sa sigurnošću međunarodnog koncerna i kulturom poduzeća u kojoj je važno zajedništvo u kojem se cijene vrline i poštovanje.

Naše načelo decentralizirane odgovornosti osigurava da se naše zaposlenice i zaposlenici mogu optimalno razvijati. Vaš angažman osigurava dugoročan uspjeh koji naposlijetku svima dobro dođe.

Vaša karijera sa LKW WALTER-om play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-personal.jpg

... jer se bez problema suočavamo s izazovima

Kako bismo sve poslovne izazove mogli ispuniti s potrebnim elanom, potrebna je zdrava ravnoteža između posla i života. Razonoda, prostor za osobne razgovore i prava doza zabave čine radnu svakodnevicu opuštenijom i donose novi elan. Stoga su događanja na otvorenom kao i vesela slavlja - primjerice na ljetnoj zabavi, božićnoj gala večeri ili tijekom opuštenih večeri s kolegama s odjela u internom pubu poduzeća - omiljene točke u poduzeću CONTAINEX. Pozitivna nuspojava: novi zaposlenici i zaposlenice lako se uklapaju kod nas.

I kod zajedničkih aktivnosti kao što su odbojka na pijesku, tenis ili skijanje sportaši među nama potpuno će doći na svoje. Neki će se priključiti našim momčadima za nogomet i hokej na ledu, drugi će pojačati ekipe za utrku na Bečkom maratonu Vienna Business Run. A na turnirima unutar poduzeća i prijateljskim utakmicama protiv drugih poduzeća kolege će naravno usijano navijati. No potpuno neovisno o rezultatu dotične utakmice, najkasnije pri zdravici nakon nje pokazat će se: mi u poduzeću CONTAINEX jednostavno smo snažan tim!

Ljetna svečanost Wiener Neudorf - Spot

Ljetna svečanost Wiener Neudorf - Spot play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-wiener-neudorf.jpg


Ljetna svečanost Kufstein - Spot

Ljetna svečanost Kufstein - Spot play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-kufstein.jpg

... zato što ima budućnost

CONTAINEX je usmjeren na održivo poslovanje. Važno nam je da se naše poduzeće dugoročno uspješno razvija i trajno održi. U skladu s devizom „Rast s pogledom u budućnost“ pri tom jednako uzimamo u obzir ekonomske kao i ekološke i socijalne ciljeve.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam