Specijalna ponuda
CONTAINEX - Zašto CONTAINEX?

Zašto CONTAINEX?

... zato što je cool

CONTAINEX - Zašto CONTAINEX?

Što je zajedničko Olimpijskim igrama u Sočiju ili Europskom nogometnom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini te Bečkim gradskim maratonom, skijaškim skokovima na Kulmu ili noćnom slalomu u Schladmingu?  Pogodite - CONTAINEX je imao svoje prste u svim tim vrhunskim događajima!  Kada su potrebna praktična prostorna rješenja, naši kompetentni timovi diljem svijeta rade ruku pod ruku.  Upravo je tako i na brojnim velikim gradilištima u cijeloj Europi.

... jer smo velika obitelj

I to multikulturalna! 240 zaposlenica i zaposlenika iz 22 zemlje čine nas onime što jesmo: vodećim poduzećem u trgovini kontejnerima. Radimo diljem svijeta, a vodi nas obitelj. Sa sigurnošću međunarodnog koncerna i kulturom poduzeća u kojoj je važno zajedništvo u kojem se cijene vrline i poštovanje.

Naše načelo decentralizirane odgovornosti osigurava da se naše zaposlenice i zaposlenici mogu optimalno razvijati. Vaš angažman osigurava dugoročan uspjeh koji naposlijetku svima dobro dođe.

Vaša karijera sa LKW WALTER-om play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-personal.jpg

... jer se bez problema suočavamo s izazovima

Kako bismo sve poslovne izazove mogli ispuniti s potrebnim elanom, potrebna je zdrava ravnoteža između posla i života. Razonoda, prostor za osobne razgovore i prava doza zabave čine radnu svakodnevicu opuštenijom i donose novi elan. Stoga su događanja na otvorenom kao i vesela slavlja - primjerice na ljetnoj zabavi, božićnoj gala večeri ili tijekom opuštenih večeri s kolegama s odjela u internom pubu poduzeća - omiljene točke u poduzeću CONTAINEX. Pozitivna nuspojava: novi zaposlenici i zaposlenice lako se uklapaju kod nas.

I kod zajedničkih aktivnosti kao što su odbojka na pijesku, tenis ili skijanje sportaši među nama potpuno će doći na svoje. Neki će se priključiti našim momčadima za nogomet i hokej na ledu, drugi će pojačati ekipe za utrku na Bečkom maratonu Vienna Business Run. A na turnirima unutar poduzeća i prijateljskim utakmicama protiv drugih poduzeća kolege će naravno usijano navijati. No potpuno neovisno o rezultatu dotične utakmice, najkasnije pri zdravici nakon nje pokazat će se: mi u poduzeću CONTAINEX jednostavno smo snažan tim!

Ljetna svečanost Wiener Neudorf - Spot

Ljetna svečanost Wiener Neudorf - Spot play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-wiener-neudorf.jpg


Ljetna svečanost Kufstein - Spot

Ljetna svečanost Kufstein - Spot play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-kufstein.jpg

... zato što ima budućnost

CONTAINEX je usmjeren na održivo poslovanje. Važno nam je da se naše poduzeće dugoročno uspješno razvija i trajno održi. U skladu s devizom „Rast s pogledom u budućnost“ pri tom jednako uzimamo u obzir ekonomske kao i ekološke i socijalne ciljeve.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja