Specijalna ponuda
Best Recruiter - LKW WALTER
Certifikat 2016/2017

Career-ova nagrada „Best Recruiter“

Ove se godine posebno radujemo 10. mjestu u ukupnom poretku u Austriji te 17. mjestu na području Njemačke, Austrije i Švicarske, među 1.520 testiranih vrhunskih poslodavaca. To je lijepa potvrda da smo uspjeli u svojem nastojanju da potencijalne zaposlenice i zaposlenike stavimo u središte.

 

Što predstavlja nagrada „Best Recruiter“?

„Best Recruiters" je najveća studija u Austriji na području odabira zaposlenika. Pritom se iz godine u godinu, u više od 500 najvećih austrijskih poduzeća, ocjenjuje razina i kvaliteta odabira zaposlenika.

Rezultati, utemeljeni na 106 kriterija, omogućuju prosudbe o kvaliteti i opsegu prisutnosti odabira zaposlenika na internetu te ostalih aktivnosti odabira zaposlenika kao što su sajmovi, škole i sveučilišta. Na temelju povratnih informacija sudionika prosuđuje se i kako se odjeli za ljudske potencijale ophode s kandidatima.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja