Specijalna ponuda
Kufstein/Tirol: grad pun života - usred jedinstvene prirode - LKW WALTER

Kufstein/Tirol: grad pun života - usred jedinstvene prirode

Čist planinski zrak, čista jezera i svježa voda za piće – Tirol nudi netaknutu prirodu i puninu čiste kvalitete života. Omiljena mjesta za odmor kao što su dolina Zillertal ili jezero Chiemsee nalaze se pred kućnim vratima, a međunarodno poznata izletišta kao što su Svijet kristala Swarovski pri tom su točka na i.

Unatoč tome dovoljno ste blizu Innsbrucku i Salzburgu pa možete uživati i u prednostima urbanog života kao što su atraktivne mogućnosti kupovine ili kulturni događaji. Već i u samoj blizini radnog mjesta postoji velik broj dobrih restorana, ugodnih pubova, mondenih diskoteka i ekstravagantnih klubova te na taj način svatko za sebe može odabrati ono što mu najviše odgovara i boravak čini ugodnijim.

Jednostavno se može doći do zanimljivih metropola: automobilom vam do Münchena treba samo sat vremena, do Züricha tri, a do Beča ili Milana četiri sata.

^ - Top
GREEN technology
Vaše prednosti
  • Više od 30 godina iskustva
  • Osobno savjetovanje na licu mjesta
  • Trenutačna isporuka/dostava
  • Brojne mogućnosti kombiniranja
  • Vlastite ekipe za montažu na licu mjesta   
Kontejnerski sklopovi
>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja