Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Distributer energije / ulja / gasa

Sa svojim se projektom možete potpuno pouzdati u našu vrhunsku kvalitetu koja traje desetljećima. Certificirana i standardizirana proizvodnja svih mobilnih prostornih rješenja omogućuje vam realizaciju jednostavnih individualnih rješenja po mjeri svojih zaposlenika. Posve je svejedno je li pritom riječ o privremenom ili trajnom projektu. Možemo se pohvaliti brojnim projektima u Europi, Rusiji i Africi koje smo uspješno realizirali s našim međunarodnim klijentima.

 

Zahvaljujući našem fleksibilnom modularnom sustavu s izmjenjivim zidnim elementima i jednostavnoj montaži moguće je i u najkraćem roku montirati i dovršiti objekte na vaše veliko zadovoljstvo. I kasnije adaptacije, npr. dodatni prozori, klima-uređaji ili čak promjena lokacija čitavog postrojenja, mogu se realizirati u kratkom roku, bez velikog troška.

 

Sa svojih 6 vlastitih proizvodnih pogona u Europi osiguravamo brzu i neprestanu dostupnost svih vrsta kontejnera. S više od 50.000 prodanih kontejnerskih jedinica vodeći smo ponuđač na europskom tržištu u području „mobilnih prostornih rješenja“.

Vaše prednosti

 • Brzo postavljanje zahvaljujući lokalnim timovima za montažu
 • Mali troškovi prijevoza (kontejner Transpack)
 • Savršena izolacija za tople i hladne klimatske zone
 • Visok stupanj fleksibilnosti u oblikovanju prostora zahvaljujući zamjenjivim zidnim panelima
 • Jednostavne kasnije adaptacije u oblikovanju prostora zahvaljujući fleksibilnom sustavu modula
 • Jednostavno postavljanje, premještanje i ponovno sastavljanje ako sustave valja preseliti na novu lokaciju

Preuzimanje

 • Listaj
  PDF
  Veličina
 • Prospekt uredski, sanitarni i toaletni kontejneri / modularni objekti
  5,24 MB
 • Prospekt kampovi, smještaj, prostorije za druženje i građevinski uredi
  3,63 MB
 • Prospekt skladišni i pomorski kontejneri
  5,45 MB
 • Podne obloge
  1,8 MB
 • Termoizolacija
  1,70 MB
 • Protupožarni elementi
  1,67 MB
 • Fiksno ostakljenje
  523 KB

Primjer konfiguracije

Radi optimizacije troškova prijevoza razvili smo kontejner Transpack (uredski kontejner u paketu) koji se sastavlja tek na željenom odredištu. Taj sustav koji štedi troškove omogućuje transport do deset komada uredskih i stambenih kontejnera od 20' sa zidnim elementima na samo jednom kamionu. Taj sustav koji štedi troškove omogućuje transport do deset komada uredskih i stambenih kontejnera od 20' sa zidnim elementima na samo jednom kamionu. U slučaju projekata na više kontinenata kontejner Transpack možemo sigurno upakirati u pomorske kontejnere u specijalnoj izvedbi te ih poslati zrakoplovom ili brodom. Čim se pojedini kontejneri dostave na odredište, naši kompetentni lokalni partneri sastavljaju ih u modularni objekt.

 

Smještaji za zaposlenike mogu se savršeno kombinirati s prostorima za boravak, kantinama, teretanama ili svlačionicama. U području sanitarija vašim su zaposlenicima po želji na raspolaganju toaleti bez zapreka i umivaonici. Najmanji smještaj za zaposlenike iznosi otprilike 15 m², a gotovo da ne postoji gornja granica površine. Sami odlučujete o veličini i podjeli prostora modularnog objekta, rasporedu pregradnih zidova i vrata, vrstama ostakljenja, svjetlu pa čak i potrebnom broju utičnica. Tako nastali objekti mogu se proširivati po želji i naknadno upotrebljavati u razne svrhe.

 

Ovdje možete vidjeti neke primjere konfiguracije smještaja za zaposlenike:

Odgovarajući proizvodi

Za realizaciju vašeg prostornog rješenja u sektoru energije, nafte i plina na raspolaganju su vam naši uredski kontejneri kao i sanitarni kontejneri koji se mogu fleksibilno kombinirati i prilagoditi vašim individualnim zahtjevima.
Uredski kontejner

Uredski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opreme za trenutačnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja bez zapreke sa svježom vodom i kompletnim uređenjem za vaš projekt.

Mogućnosti opreme

Naše profesionalno upravljanje rezervnim dijelovima jamči isporuku dodatne opreme i rezervnih dijelova u kratkom roku, te njihovu dugogodišnju raspoloživost. Na taj je način osigurana zamjena potrošnih dijelova i sljedećih desetljeća.

 

Zahvaljujući fleksibilnom modularnom sustavu prostorni moduli za smještaj zaposlenika mogu se prilagoditi točno vašim zahtjevima kao i adaptirati u svakom trenutku. Kako bi se u raznim klimatskim zonama mogla osigurati izvrsna klima u prostoriji, možete birati između brojnih kvalitetnih varijanti izolacije: npr. MW (mineralna vuna), PU (poliuretan), PIR (poliizocijanurat) ili SW (kamena vuna).

 

Ovisno o zahtjevima - svejedno za područja tople ili hladne klime - možete sami slobodno odabrati idealnu toplinsku izolaciju za svoj smještaj za zaposlenike. Na raspolaganju su vam razni sustavi grijanja i mogućnosti klimatizacije za mobilni smještaj. Tako se klima u prostoriji Vašeg prostornog modula CONTAINEX može optimalno namjestiti pa ćete tako Vi i Vaši zaposlenici uživati u maksimalnom komforu!

 

Ovdje možete vidjeti neke mogućnosti opremanja smještaja za zaposlenike:

Opcije financiranja

Kontejneri proizvođača CONTAINEX mogu se ovisno o trajanju postavljanja i budžetu kupiti, unajmiti ili uzeti na leasing. Ispunite obrazac za kontakt i dopustite da vas naši zaposlenici bez ikakve obveze savjetuju o mogućnosti financiranja koja vam najviše odgovara.

Reference

Smještaj za zaposlenike, Gabun-Libreville
Smještaj za zaposlenike, Gabun-Libreville
Uredski sustav za elektranu, Newport, UK
Uredski sustav za elektranu, Newport, UK
Smještaj na gradilištu za elektranu Carrington
Smještaj na gradilištu za elektranu Carrington
Uredske prostorije i prostorije za boravak na naftnoj platformi Bautas, NO-Bergen
Uredske prostorije i prostorije za boravak na naftnoj platformi Bautas, NO-Bergen
Kontejnerski sustav s uredima na radilištu rafinerije, BG-Burgas
Kontejnerski sustav s uredima na radilištu rafinerije, BG-Burgas
Distributer energije / ulja / gasa
Ostale referencije

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo vas posavjetovati osobno na licu mjesta, preko telefona i e-pošte ili vam na nekom od naših oglednih objekata pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja.

Samo ispunite naš neobvezujući obrazac za kontakt i jedan od naših kompetentnih savjetnika javit će vam se povratno u roku od jednog radnog dana. Radujemo se vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Poduzeće
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Usnimavanje podataka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja