Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Događanja

Bilo da je riječ o malom događanju, svjetskom ili europskom prvenstvu ili rock koncertu, mi ćemo vam svojim dugogodišnjim iskustvom pomoći oko vašeg događanja te vam ponuditi optimalna prostorna rješenja za svaki budžet. Iznimno otporni i dugotrajni proizvodi mogu se upotrebljavati desetljećima, neovisno o sezoni.

Naša flota za najam širom Europe s više od 30.000 kontejnera i prostornih sustava jamči vam kratke rokove isporuke. Iznimno otporni i dugotrajni proizvodi mogu se upotrebljavati desetljećima, neovisno o sezoni. U to spadaju kontejneri s WC-ima, sanitarni kontejneri s umivaonicima i tuš kabinama, WC-i za invalide ili WC-kabine. Pritom osnovu uspjeha čini činjenica da kod svih svojih sanitarnih rješenja ne upotrebljavamo samo opremu visoke kvalitete nego i svježu vodu umjesto kemikalija.

Kako biste brzo i sigurno svladali neopisivu navalu na blagajne, npr. na europskom prvenstvu u nogometu ili rukometu, razvili smo specijalni kontejner za blagajnu koji ima specijalna rješenja za prozore (gornji i donji prozorčić, klizni prozor). Uz to se u naše mobilne prostorne sustave, uz pomoć partnerskih poduzeća, ugrađuju električno upravljane kontrole pristupa s prolazima/rotacijskim rešetkama. Pritom u prvom planu nije samo ogromna ušteda vremena za navijače nego naši sustavi uvelike olakšavaju posao i organizacijskom timu događanja i osoblju zaduženom za osiguranje.

Vaše prednosti

  • Optimalna rješenja za svaki budžet
  • Odmah dostupno
  • Specijalna rješenja za prozore za blagajne i kioske (gornji/donji prozorčić, klizni prozor)
  • Dugogodišnje iskustvo u području događanja
  • Različite veličine
  • U svakom trenutku moguća prilagodba i proširenje

Odgovarajući proizvodi

Za događanja su idealni naši uredski i stambeni kontejneri koje nudimo u kombinaciji sa sanitarnim kontejnerom i brojnim mogućnostima opremanja:
Uredski kontejner

Uredski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opreme za trenutačnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja bez zapreke sa svježom vodom i kompletnim uređenjem za vaš projekt.

Mogućnosti opreme

Naši uredski kontejneri upotrebljavaju se na brojnim događajima kao što su primjerice Svjetsko prvenstvo u skijanju kao prostorije za boravak sportaša, trenera ili sudaca. Regionalni i državni vlasnici radijskih postaja također upotrebljavaju mobilna prostorna rješenja kao kabine za komentatore ili centralu za tehniku. Prostorije su opremljene optimalnom toplinskom izolacijom uklj. klima-uređaje s funkcijom grijanja.

Mobilni prostorni moduli mogu se za svaki događaj individualno označiti vašim logotipom. Opcije opreme obuhvaćaju biranje veličine prostora po želji, varijante toplinske izolacije i protupožarne zaštite pa čak i razne podne obloge, vrste ostakljenja (gornji/donji prozorčić, klizni prozor), sustave rasvjete, energetski štedljive opcije itd.

Ekstremno otporan i jednostavan način gradnje omogućuje kasniju prilagodbu ili čak preseljenje čitavoga sustava.

Ovdje možete vidjeti neke mogućnosti opremanja modularnih prostornih sustava za svoj događaj:

Opcije financiranja

Kontejneri proizvođača CONTAINEX mogu se ovisno o trajanju postavljanja i budžetu kupiti, unajmiti ili uzeti na leasing. Ispunite obrazac za kontakt i dopustite da vas naši zaposlenici bez ikakve obveze savjetuju o mogućnosti financiranja koja vam najviše odgovara.

Reference

Kontejneri za najam za finale Lige prvaka 2016., IT-Milano
Kontejneri za najam za finale Lige prvaka 2016., IT-Milano
Wald stadion, AT-Pasching
Kontejner s blagajnom na stadionu, AT-Pasching
Događanja
Ostale referencije

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo vas posavjetovati osobno na licu mjesta, preko telefona i e-pošte ili vam na nekom od naših oglednih objekata pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja.

Samo ispunite naš neobvezujući obrazac za kontakt i jedan od naših kompetentnih savjetnika javit će vam se povratno u roku od jednog radnog dana. Radujemo se vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Poduzeće
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Usnimavanje podataka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja