Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Događanja

Bilo da je riječ o malom događanju, svjetskom ili europskom prvenstvu ili rock koncertu, mi ćemo vam svojim dugogodišnjim iskustvom pomoći oko vašeg događanja te vam ponuditi optimalna prostorna rješenja za svaki budžet. Iznimno otporni i dugotrajni proizvodi mogu se upotrebljavati desetljećima, neovisno o sezoni.

Naša flota za najam širom Europe s više od 30.000 kontejnera i prostornih sustava jamči vam kratke rokove isporuke. Iznimno otporni i dugotrajni proizvodi mogu se upotrebljavati desetljećima, neovisno o sezoni. U to spadaju kontejneri s WC-ima, sanitarni kontejneri s umivaonicima i tuš kabinama, WC-i za invalide ili WC-kabine. Pritom osnovu uspjeha čini činjenica da kod svih svojih sanitarnih rješenja ne upotrebljavamo samo opremu visoke kvalitete nego i svježu vodu umjesto kemikalija.

Kako biste brzo i sigurno svladali neopisivu navalu na blagajne, npr. na europskom prvenstvu u nogometu ili rukometu, razvili smo specijalni kontejner za blagajnu koji ima specijalna rješenja za prozore (gornji i donji prozorčić, klizni prozor). Uz to se u naše mobilne prostorne sustave, uz pomoć partnerskih poduzeća, ugrađuju električno upravljane kontrole pristupa s prolazima/rotacijskim rešetkama. Pritom u prvom planu nije samo ogromna ušteda vremena za navijače nego naši sustavi uvelike olakšavaju posao i organizacijskom timu događanja i osoblju zaduženom za osiguranje.

Vaše prednosti

  • Optimalna rješenja za svaki budžet
  • Odmah dostupno
  • Specijalna rješenja za prozore za blagajne i kioske (gornji/donji prozorčić, klizni prozor)
  • Dugogodišnje iskustvo u području događanja
  • Različite veličine
  • U svakom trenutku moguća prilagodba i proširenje

Odgovarajući proizvodi

Za događanja su idealni naši uredski i stambeni kontejneri koje nudimo u kombinaciji sa sanitarnim kontejnerom i brojnim mogućnostima opremanja:
Uredski kontejner

Uredski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opreme za trenutačnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja bez zapreke sa svježom vodom i kompletnim uređenjem za vaš projekt.

Mogućnosti opreme

Naši uredski kontejneri upotrebljavaju se na brojnim događajima kao što su primjerice Svjetsko prvenstvo u skijanju kao prostorije za boravak sportaša, trenera ili sudaca. Regionalni i državni vlasnici radijskih postaja također upotrebljavaju mobilna prostorna rješenja kao kabine za komentatore ili centralu za tehniku. Prostorije su opremljene optimalnom toplinskom izolacijom uklj. klima-uređaje s funkcijom grijanja.

Mobilni prostorni moduli mogu se za svaki događaj individualno označiti vašim logotipom. Opcije opreme obuhvaćaju biranje veličine prostora po želji, varijante toplinske izolacije i protupožarne zaštite pa čak i razne podne obloge, vrste ostakljenja (gornji/donji prozorčić, klizni prozor), sustave rasvjete, energetski štedljive opcije itd.

Ekstremno otporan i jednostavan način gradnje omogućuje kasniju prilagodbu ili čak preseljenje čitavoga sustava.

Ovdje možete vidjeti neke mogućnosti opremanja modularnih prostornih sustava za svoj događaj:

Opcije financiranja

Kontejneri proizvođača CONTAINEX mogu se ovisno o trajanju postavljanja i budžetu kupiti, unajmiti ili uzeti na leasing. Ispunite obrazac za kontakt i dopustite da vas naši zaposlenici bez ikakve obveze savjetuju o mogućnosti financiranja koja vam najviše odgovara.

Reference

Kontejneri za najam za finale Lige prvaka 2016., IT-Milano
Kontejneri za najam za finale Lige prvaka 2016., IT-Milano
Wald stadion, AT-Pasching
Kontejner s blagajnom na stadionu, AT-Pasching
Događanja
Ostale referencije

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo vas posavjetovati osobno na licu mjesta, preko telefona i e-pošte ili vam na nekom od naših oglednih objekata pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja.

Samo ispunite naš neobvezujući obrazac za kontakt i jedan od naših kompetentnih savjetnika javit će vam se povratno u roku od jednog radnog dana. Radujemo se vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Poduzeće
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Usnimavanje podataka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. radi izvršavanja obrade, vaše podatke proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On vas može kontaktirati radi navedene svrhe. Pojedinosti o postupanju s vašim osobnim podatcima pronaći ćete u našoj Izjavi o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam