Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Gradilišta

Uredski kontejner proizvođača CONTAINEX pruža vam jednostavno i nekomplicirano individualno rješenje u najkraćem roku za vaš projekt gradnje.

Zahvaljujući vlastitim europskim proizvodnim pogonima možemo vam zajamčiti brzu i trajnu dostupnost svih vrsta kontejnera. Neuništivi uredski kontejner može se upotrijebiti za uredske prostore, sobe za sastanke, prostorije za boravak i druženje, kantine, blagovaonice, spavaonice ili skladišne prostore.

Vaše prednosti

  • Brza dostupnost u različitim veličinama
  • Savršena izolacija za tople i hladne klimatske zone
  • Mali troškovi prijevoza (kontejner Transpack)
  • Jednostavno sastavljanje od lokalnih timova za montažu
  • Jednostavno ponovno sastavljanje u slučaju promjene lokacije
  • U svakom trenutku moguća prilagodba i proširenje

Preuzimanje

Listaj PDF Veličina
Prospekt Industrija, proizvodni uredi 3,3 MB
Prospekt kampovi, smještaj, prostorije za druženje i građevinski uredi 3,63 MB
Prospekt uredski, sanitarni i toaletni kontejneri / modularni objekti 5,24 MB
Prospekt kontejneri za najam 4,13 MB
Termoizolacija 1,70 MB
Protupožarni elementi 1,67 MB
Najam namještaja i opreme 376 KB

Primjer konfiguracije

Ovisno o projektu gradilišta za svoje zaposlenike možete osigurati male smještajne prostore i urede sa sanitarnim prostorima pa sve do srednjih ili čak velikih kampova. Fleksibilni modularni sustav proizvođača CONTAINEX s izmjenjivim zidnim elementima omogućuje prilagodbu ili proširenje vašeg uredskog objekta u svakom trenutku. Vrlo jednostavno možete izraditi dodatne prostorije kao što su primjerice uredski prostori, sobe za sastanke, prostorije za boravak, svlačionice, teretane, sanitarne prostorije itd. Broj i izbor prozora i vrata, vrsta rasvjete, debljina zidne izolacije, klima-uređaji ili čak promjena lokacije čitavog objekta mogu se realizirati u kratkom roku i bez velikog troška.

Ovdje vidite neke primjere konfiguracija za gradilište:

Odgovarajući proizvodi

Naši su uredski kontejneri idealni za gradilišta. Nudimo ih u kombinaciji sa sanitarnim i skladišnim kontejnerima te s brojnim mogućnostima opreme:

Uredski kontejner

Uredski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opreme za trenutačnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja bez zapreke sa svježom vodom i kompletnim uređenjem za vaš projekt.

Skladišni kontejner

Skladišni kontejner s brojnim mogućnostima opreme za trenutačnu uporabu.

Mogućnosti opreme

Naše profesionalno upravljanje rezervnim dijelovima jamči vam dostavu pribora i rezervnih dijelova u najkraćem roku. Tako je zamjena potrošnih dijelova ili adaptacija postojećeg modularnog objekta moguća čak i godinama nakon postavljanja. Robusne čelične konstrukcije jamče vam statiku do 3-katnih modularnih objekata i to bez pojačanja.

Za građevinski su vam kontejner na raspolaganju specijalno odabrane mogućnosti opremanja koje osiguravaju sigurnost, ali i kvalitetu ugode u vašem modularnom objektu. Za visokokvalitetno vanjsko lakiranje objekta tu je karta CTX RAL s iznimno bogatim izborom.

Ovdje možete vidjeti neke mogućnosti opremanja za uredske kontejnere:

Opcije financiranja

Kontejneri proizvođača CONTAINEX mogu se ovisno o trajanju postavljanja i budžetu kupiti, unajmiti ili uzeti na leasing. Ispunite obrazac za kontakt i dopustite da vas naši zaposlenici bez ikakve obveze savjetuju o mogućnosti financiranja koja vam najviše odgovara.

Reference

Smještaj na gradilištu za elektranu Carrington
Smještaj na gradilištu za elektranu Carrington
Uredski sustav za elektranu, Newport, UK
Uredski sustav za elektranu, Newport, UK
Kontejnerski sustav s uredima na radilištu rafinerije, BG-Burgas
Kontejnerski sustav s uredima na radilištu rafinerije, BG-Burgas
Smještaj za radnike, kantina i građevinski ured na gradilištu elektrane ALSTOM, BG-Galabovo
Smještaj za radnike, kantina i građevinski ured na gradilištu elektrane ALSTOM, BG-Galabovo
Modularni objekti Newmont, Ghana
Modularni objekti Newmont, Ghana
Gradilišta
Gradilišta

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo vas posavjetovati osobno na licu mjesta, preko telefona i e-pošte ili vam na nekom od naših oglednih objekata pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja.

Samo ispunite naš neobvezujući obrazac za kontakt i jedan od naših kompetentnih savjetnika javit će vam se povratno u roku od jednog radnog dana. Radujemo se vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Poduzeće
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Usnimavanje podataka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. radi izvršavanja obrade, vaše podatke proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On vas može kontaktirati radi navedene svrhe. Pojedinosti o postupanju s vašim osobnim podatcima pronaći ćete u našoj Izjavi o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam