Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Škole

Ako vam je potrebna nova učionica ili je valja proširiti, mi vam možemo pomoći. U mobilnoj školi od uredskih i stambenih kontejnera sve je baš kao i u fiksnom objektu. Tako je primjerice u austrijskom Feldbachu čitava škola izgrađena od fleksibilnih prostornih modula u samo 2 mjeseca. Škola se sastoji od 455 uredskih/sanitarnih kontejnera i osim gimnazije, trgovačke akademije, više komercijalne škole sadrži također i upravnu zgradu te gradsku knjižnicu gradske općine Feldbach.

U svijetlim i ugodnim prostorijama ima prostora za 1.300 učenika i učenica. Micanjem zidnih panela i pregradnih zidova mogu se oblikovati prostori veličine po želji.

Vaše prednosti

  • Prirodno svjetlo zbog raznih varijanti opreme
  • Pridržavanje zakonskih propisa
  • Sigurnost projektiranja čak i u slučaju velikih oscilacija u broju učenika
  • Individualne unutarnje i vanjske obloge
  • Slobodno biranje podjele prostora
  • Kratki rokovi isporuke
Listaj PDF Veličina
Prospekt Komunalni objekti, dječji vrtići, škole 3,41 MB
Prospekt uredski, sanitarni i toaletni kontejneri / modularni objekti 5,24 MB
Prospekt kontejneri za najam 4,13 MB

Primjer konfiguracije

Mobilne škole možete upotrebljavati kao privremeno prijelazno ili kao trajno rješenje. Naše višedesetljetno iskustvo omogućuje nam da budemo vrlo fleksibilno i da se oslonimo na već postojeće primjere projekata.

Micanjem pregradnih zidova u vašoj školi tako nastaju učionice, zbornice, kantine, svlačionice i sanitarne jedinice s tuševima - sve to proizvoljne veličine. Optimalna toplinska izolacija i funkcije klimatizacije omogućuju uporabu naših proizvoda čitave godine.

Ovdje možete vidjeti neke primjere konfiguracije za škole:

Odgovarajući proizvodi

Za škole su idealni naši uredski kontejneri koje nudimo u kombinaciji sa sanitarnim kontejnerima i brojnim mogućnostima opreme:
Uredski kontejner

Uredski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opreme za trenutačnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja bez zapreke sa svježom vodom i kompletnim uređenjem za vaš projekt.

Mogućnosti opreme

Razlilčite mogućnosti ostakljenja omogućuju vam kreiranje posebno svijetlih učionica. Fleksibilan sustav panela omogućuje vam da slobodno odaberete veličine prostorija. To u kombinaciji s optimalnom toplinskom izolacijom stvara vrlo visok osjećaj ugode kod učenika.

Opcije koje štede energiju kao npr. prozori ispunjeni plinom, detektori pokreta za svjetlo ili funkcije koje štede vodu omogućuju vam čak i uštedu novca. Iznimno otporan i jednostavan način gradnje omogućuje i kasniju adaptaciju ili čak preseljenje čitavog objekta.

Ovdje možete vidjeti neke mogućnosti opremanja za škole:

Opcije financiranja

Kontejneri proizvođača CONTAINEX mogu se ovisno o trajanju postavljanja i budžetu kupiti, unajmiti ili uzeti na leasing. Ispunite obrazac za kontakt i dopustite da vas naši zaposlenici bez ikakve obveze savjetuju o mogućnosti financiranja koja vam najviše odgovara.

Reference

Savezni školski centar „Europacampus“, AT-Feldbach
Savezni školski centar „Europacampus“, AT-Feldbach
Neue Mittelschule, AT-Bruck an der Leitha
Nova srednja škola, AT-Bruck an der Leitha
Proširenje škole, GB-Grade Ruan
Proširenje škole, GB-Grade Ruan
Privremena školska zgrada, AT-Wiener Neustadt
Privremena školska zgrada, AT-Wiener Neustadt
Privremena škola, AT-Grein
Privremena škola, AT-Grein
Škole
Ostale referencije

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo vas posavjetovati osobno na licu mjesta, preko telefona i e-pošte ili vam na nekom od naših oglednih objekata pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja.

Samo ispunite naš neobvezujući obrazac za kontakt i jedan od naših kompetentnih savjetnika javit će vam se povratno u roku od jednog radnog dana. Radujemo se vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Poduzeće
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Usnimavanje podataka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. radi izvršavanja obrade, vaše podatke proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On vas može kontaktirati radi navedene svrhe. Pojedinosti o postupanju s vašim osobnim podatcima pronaći ćete u našoj Izjavi o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam