Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Uredski kontejner – CONTAINEX BASIC Line

Mobilno prostorno rješenje s optimiziranom opremom

Osim našeg dokazanog programa proizvoda sada vam svoje uredske kontejnere 20‘ nudimo i u novoj liniji CONTAINEX BASIC Line. Idealan početak modularnog načina gradnje.
Vi ste ti koji profitirate od našeg neprestanog razvijanja proizvoda. Zahvaljujući optimiziranoj opremi te stoga i poboljšanim mogućnostima transporta, možemo vam ponudii novi uredski kontejner CONTAINEX BASIC Line. Dokazanu kvalitetu marke CONTAINEX dobivate po nenadmašnoj cijeni.

Vaše prednosti

  • Dokazana kvaliteta marke CONTAINEX
  • Oznaka CE i certifikat GL
  • Cjenovna prednost zbog optimizirane opreme
  • Odmah raspoloživo zbog proizvodnje unaprijed
  • Elektrika na panelu
  • Cjenovna prednost zbog oprimizacije troškova transporta
PDF Veličina
Letak CONTAINEX BASIC Line 1,69 MB

Dodatna linija proizvoda

Zbog cjenovne je prednosti CONTAINEX BASIC Line idealan ulazak u svijetu mobilnih prostornih rješenja. Pritom se ne morate odreći uobičajene kvalitete proizvoda CONTAINEX. Unaprijed definirana oprema s ugrađenom elektrikom u kombinaciji s pripremnom proizvodnjom omogućuju vam nevjerojatnu cjenovnu prednost. Čak su i troškovi prijevoza (12 kom./kamion) smanjeni na minimum. Jednostavna montaža jamči brzo postavljanje na mjestu uporabe te vam tako štedi vrijeme i novac.

Raspoloživa veličina

CONTAINEX BASIC Line je dostupan isključivo kao uredski kontejner 20‘, a može se isporučiti gotov za postavljanje ili u obiliku Transpack (uredski kontejner u paketu). Ova specijalna linija ima certifikat CONTAINEX s optimiziranom opremom, elektrikom te panelima s prozorima i vratima. CONTAINEX BASIC Line nije kompatibilan s uredskim i stambenim kontejnerom linije CONTAINEX CLASSIC Line.
Uredski kontejner – CONTAINEX BASIC Line
Uredski kontejner 20' 6,055 m x 2,435 m x 2,591 m

Područja primjene i namjene

Uredski kontejner CONTAINEX BASIC Line najprikladniji je kao „monoblok“ za svako gradilište, kao privremeni prostor za boravak ili kao proširenje ureda.
Uredski prostori, prostori za zaposlenike i prostorije za druženje
Uredski prostori, prostori za zaposlenike i prostorije za druženje
Gradilišta
Gradilišta
Klupske prostorije i svlačionice
Klupske prostorije i svlačionice

Sustav panela

Fleksibilni sustav panela naše nove linije proizvoda CONTAINEX BASIC Line pruža vam mogućnost individualnog planiranja rasporeda vrata i prozora. Na sustav panela omogućuje kasniju adaptaciju ili čak promjenu lokacije čitavog kontejnera. Ovdje možete vidjeti kako je jednostavno zamijeniti panel.

Opcije financiranja

Kontejneri proizvođača CONTAINEX mogu se ovisno o trajanju postavljanja i budžetu kupiti, unajmiti ili uzeti na leasing. Ispunite obrazac za kontakt i dopustite da vas naši zaposlenici bez ikakve obveze savjetuju o mogućnosti financiranja koja vam najviše odgovara.
Nova linija proizvoda CONTAINEX BASIC Line nudi vam standardiziranu opremu. Tako svaki uredski kontejner od 20' standardno ima po jedan panel s prozorima, vratima i električni panel te fluorescentne svjetiljke. Fleksibilan sustav panela omogućuje vam individualno razmještanje vrata i prozora. Vanjsko lakiranje u dvije boje: okvir RAL9002 sivobijela i paneli 7035 svjetlosiva. Unutarnji dekor bijele boje.

Dimenzije (mm) i težina (kg):

  Uredski kontejner – CONTAINEX BASIC Line
   Uredski kontejner 20'
  Vanjske Iznutra
Dužina 6.055 mm 5.915 mm
Širina 2.435 mm 2.295 mm
Visina (montiran) 2.591 mm* 2.340 mm**
Visina (Paket)  648 mm
Težina (montiran)
od 1.630 kg
Težina (Paket) od 1.690 kg
* može se isporučiti i s vanjskom visinom od 2.800 mm, 2.960 mm / s unutarnjom visinom prostorije od 2.540 mm, 2.700 mm ** ovisno o opremi
2.989
* može se isporučiti i s vanjskom visinom od 2.800 mm, 2.960 mm / s unutarnjom visinom prostorije od 2.540 mm, 2.700 mm ** ovisno o opremi

Termoizolacija

Idealna toplinske izolacija vašeg uredskog kontejnera CONTAINEX BASIC Line sastoji se od MW (mineralne vune) i PU (poliuretana).

Tehnički opis

Ostale tehničke informacije o uredskim kontejnerima linije CONTAINEX BASIC Line možete pronaći u tehničkom opisu.
PDF Veličina
Tehnički opis 410 KB

Proizvodnja

GREEN technology
Kontejneri se proizvode u skladu sa strogim standardima zaštite okoliša i kvalitete „CONTAINEX GREEN technology“. Oni obuhvaćaju sve od nabave materijala do isporuke kontejnera. Zahvaljujući šest vlastitih europskih proizvodnih pogona možemo zajamčiti vrhunsku kvalitetu i brzu raspoloživost uredskih i stambenih kontejnera te svih ostalih vrsta kontejnera. Profesionalno upravljanje rezervnim dijelovima jamči otpremu pribora i rezervnih dijelova u kratkom roku te njihovu dostupnost godinama. Tako je i tijekom sljedećih desetljeća osigurana izmjena potrošnih dijelova ili adaptacija postojećeg sustava uredskih kontejnera.

Transpack kontejner

Radi optimizacije troškova prijevoza CONTAINEX je razvio „uredski kontejner u paketu“: Takozvani „kontejner Transpack“ zapakiran je kao paket i sastavlja se tek na željenom odredištu. Na jedan kamion moguće je utovariti do 12 kontejnera.
  • Uredski kontejneri mogu se do potrebne lokacije po izuzetno povoljnim cijenama dostavljati u paketima („Transpack“).
  • Na jedan kamion moguće je utovariti do 12 kontejnera.
  • Ušteda troškova u odnosu na standardne kontejnere, zbog samostalne montaže
  • Jednostavna i brza montaža sa standardnim alatom

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za kontejnere rado vam stoje na raspolaganju!

Rado ćemo vas posavjetovati osobno na licu mjesta, preko telefona i e-pošte ili vam na nekom od naših oglednih objekata pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja. Zatražite još danas neobvezujuću ponudu.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam