Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Kontejner za skladište za najam, AT-Wiesing

Naši su kontejneri dostupni u najrazličitijim bojama, ali i u različlitim veličinama, kao ovi skladišni kontejneri u Wiesingu. Od veličine kontejnera od 6 stopa pa sve do skladišnog kontejnera od 20 stopa naši se kontejneri mogu prilagoditi svakoj potrebi. Svaki od naših skladišnih kontejnera i kontejnera za materijal ima cinkom fosfatirani sloj i temeljni premaz KTL (kataforezno potpno lakiranje). Zbog toga je lak vrlo otporan na koroziju i UV zračenje. Kontejneri se opcijski mogu opremiti serijom dodatne opreme, npr. protuprovalnom zaštitom.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam