Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Kuća od kontejnera, s fiksnim ostakljenjem i drvenom oplatom, AT-Ötztal/Tirol

Za samo nekoliko tjedana spremno za useljenje

Klijent je uz našu podršku u samo nekoliko tjedana realizirao projekt „kuća od kontejnera“. Za isporuku i montažu cjelokupnog kontejnerskog sustava bila su potrebna samo 2 dana. 14 prostornih modula klijentu nude savršeno stanovanje i rad na površini od ukupno 220 m2.

Zahvaljujući velikom ostakljenju na donjem je katu realiziran svijetao i prostran dnevni boravak s kuhinjom. Uz to se ondje nalaze WC i prostorija s tehnikom te gostinjska soba. Na gornjem katu „kuće od kontejnera“ nalaze se 2 spavaće sobe, garderoba, kupaonica te ured okupan svjetlom.

Kuća od kontejnera, s fiksnim ostakljenjem i drvenom oplatom, AT-Ötztal/Tirol play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/containerhaus-reindl/containerhaus-reindl.jpg

Vrhunska kvaliteta za individualnu uporabu

Kako bi se u planinama Tirola tijekom čitave godine osigurala ugodna klima u prostorijama, za ovu „kuću od kontejnera“ odabrana je izolacija najviše klase. Klijent je sam izveo opremu kao što je vanjska oplata, sekundarni krov i upravljačka stanica. To je brzo i jednostavno modularno prostorno rješenje koje se može prilagoditi svakom krajoliku!

Za više informacija samo nam se obratite:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam