Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Privremeni samoposlužni restoran / zamjenska kućica na Steinplatte-Waidring/Tirol

Tijekom 4-mjesečnih radova adaptacije na planinskoj kući „Seoska zadruga Kammerkör“ restoran je premješten u modularni objekt za najam veličine otprilike 75 m². Modularni prostorni sustavi s optimalnom toplinskom izolacijom, ulazom bez zapreka - naravno, s grijanjem i klimatizacijom - osiguravaju neograničeno i profesionalno posluživanje gostiju. Izdavanje hrane i pića vrlo je komforno organizirano na prostranom, lokalno izrađenom pultu! Tako ovaj privremeni modularni objekt pruža gastronomsku bazu iz koje možete uživati u očaravajućem pogledu na kitcbilske alpe na visini od 1.666 m.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam