Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Uredski kontejner kao kontejner za vaganje, AT-Kemmelbach

Naša mobilna prostorna rješenja posebna su po tome što se svaki kontejner može individualno upotrebljavati te se tako mogu ispuniti individualne potrebe svakog klijenta. Ovaj kontejner upotrebljava se za besprijekorno mjerenje težine i osiguranje kvalitee poljoprivrednih proizvoda. Uredski je kontejner opremljen fiksnim ostakljenjem i atikom, što ga čini vrlo atraktivnim. U unutrašnjosti kontejnera ima dovoljno prostora za ured i kutak za jelo. Ako prostor uskoro postane premalen, kontejner se uvijek može povećati.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam