Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Škola za najam visoka komunalna standarda, LIE-Vaduz

Škola za najam visoka komunalna standarda, LIE-Vaduz play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/anwendungen/liechtenstein/mietschule-vaduz/mietschule-vaduz-preview-01.jpg

Moderna škola za najam na više od 1.300 m2

U prekrasnom Vaduzu, djeca će jedne osnovne škole sljedeće dvije godine upoznati prednosti modularnog načina gradnje. Tijekom radova renoviranja stare školske zgrade učenici će uživati u nastavi na više od 1.300 m2. U tom modularnom objektu nalaze se brojne učionice, pri čemu 5 najvećih prostorija ima površinu veću od 80 m2/prostoriji. Promišljeni projekt upotpunjuju sunčani nastavnički kabineti i veliki ured ravnatelja s područjem za sastanke. Tu su i optimalno projektirane prostorije za instrukcije koje omogućuju učenje bez stresa. Široko unutarnje stubište omogućuje siguran prijelaz s etaže na etažu. Općinski projekt u Lihtenštajnu realiziran je u manje od dva mjeseca.

Odgovarajuće opcije opreme za malene

U školi za najam, koja se sastoji od ukupno 94 prostornih modula u prvom je planu uporaba svih područja prilagođena djeci. Tako se u našem visokokvalitetnom standardu za klijente nalaze između ostaloga specijalna područja sa sanitarijama (umivaonik, WC, pisoar), rješenja za prozore i garderobe. Optimalna zidna izolacija s klima-uređajima djeci pruža savršenu unutarnju akustiku, ali i ugodnu uporabu škole kroz cijelu godinu.

Prednosti privremenih i dugotrajnih komunalnih projekata

S prokušanim komunalnim standardima i visokim kapacitetom proizvođača CONTAINEX možete u najkraćenm roku realizirati svoj projekt.

  • Vrhunska kvaliteta
  • Više od 30.000 kontejnera za najam u cijeloj Europi
  • Više od 250 skladišta za prodaju i najam u cijeloj Europi

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo vas osobno savjetovati na licu mjesta, telefonom ili e-poštom te vam pokazati prednosti modularnih prostornih rješenja u jednom od naših oglednih sustava.

Samo ispunite naš neobvezujući obrazac za kontakt i jedan od naših kompetentnih savjetnika javit će vam se povratno u roku od jednog radnog dana. Radujemo se vašoj poruci!

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam