Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Škola za najam visoka komunalna standarda, LIE-Vaduz

Škola za najam visoka komunalna standarda, LIE-Vaduz play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/anwendungen/liechtenstein/mietschule-vaduz/mietschule-vaduz-preview-01.jpg

Moderna škola za najam na više od 1.300 m2

U prekrasnom Vaduzu, djeca će jedne osnovne škole sljedeće dvije godine upoznati prednosti modularnog načina gradnje. Tijekom radova renoviranja stare školske zgrade učenici će uživati u nastavi na više od 1.300 m2. U tom modularnom objektu nalaze se brojne učionice, pri čemu 5 najvećih prostorija ima površinu veću od 80 m2/prostoriji. Promišljeni projekt upotpunjuju sunčani nastavnički kabineti i veliki ured ravnatelja s područjem za sastanke. Tu su i optimalno projektirane prostorije za instrukcije koje omogućuju učenje bez stresa. Široko unutarnje stubište omogućuje siguran prijelaz s etaže na etažu. Općinski projekt u Lihtenštajnu realiziran je u manje od dva mjeseca.

Odgovarajuće opcije opreme za malene

U školi za najam, koja se sastoji od ukupno 94 prostornih modula u prvom je planu uporaba svih područja prilagođena djeci. Tako se u našem visokokvalitetnom standardu za klijente nalaze između ostaloga specijalna područja sa sanitarijama (umivaonik, WC, pisoar), rješenja za prozore i garderobe. Optimalna zidna izolacija s klima-uređajima djeci pruža savršenu unutarnju akustiku, ali i ugodnu uporabu škole kroz cijelu godinu.

Prednosti privremenih i dugotrajnih komunalnih projekata

S prokušanim komunalnim standardima i visokim kapacitetom proizvođača CONTAINEX možete u najkraćenm roku realizirati svoj projekt.

  • Vrhunska kvaliteta
  • Više od 30.000 kontejnera za najam u cijeloj Europi
  • Više od 250 depoa u cijela Europi

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo vas osobno savjetovati na licu mjesta, telefonom ili e-poštom te vam pokazati prednosti modularnih prostornih rješenja u jednom od naših oglednih sustava.

Samo ispunite naš neobvezujući obrazac za kontakt i jedan od naših kompetentnih savjetnika javit će vam se povratno u roku od jednog radnog dana. Radujemo se vašoj poruci!

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja