Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Graditeljski ured Hotel Orgelpipan, Stockholm, Švedska

Graditeljski uredi, svlačionice i boravci za gradnju infrastrukturnog dragulja „Orgelpipan 6“ na središnjem kolodvoru „Centralstation“ u Stockholmu

CONTAINEX je isporučio oko 700 m² graditeljski ureda, svlačionica i boravaka za austrijsko poduzeće STRABAG tijekom gradnje infrastrukturnog dragulja „Orgelpipan 6“ na središnjem kolodvoru „Centralstation“ u Stockholmu.

Fleksibilan sustav modula poduzeća CONTAINEX omogućio je stvaranje optimalnog prostornog rješenja za klijenta unatoč teškoj prostornoj situaciji u središtu grada. To je rješenje obuhvatilo graditeljske urede za voditelje projekta s jedne strane i svlačionice i boravke za radnike s druge strane.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja