Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Realizirani projekti

Uredske prostorije i smještaj za zaposlenike, kuća od kontejnera

Ovdje ukratko pogledajte već realizirane i međunarodne projekte. Pružamo vam podršku od koncepta do realizacije vaših želja.

Gradnja tunela u Bavarskoj

Pri gradnji tunela Magdalena u Bavarskoj više od 70 uredskih i sanitarnih kontejnera poslužilo je kao smještaj za radnike i kao projektni ured. Smještaj nudi praktičan i prostran komfor stanovanja.
Gradnja tunela u Bavarskoj play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-tunnelbau-bayern.jpg

Komforni uredski prostori u središtu Londona

Kontejnerski sustav u središtu Londona sastoji se od 30 prostornih modula, a realiziran je pomoću lokalnog trgovačkog partnera. Sustav pruža ugodne, individualno oblikovane uredske prostore. Čitav sustav ureda postavljen je u roku od samo tjedan dana.
Komforni uredski prostori u središtu Londona play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-london.jpg

Projekt uredskog kontejnerskog sustava za najam University College London Hospitals

Tijekom građevinskih radova na prvoj bolnici za protonsko liječenje raka u Velikoj Britaniji CONTAINEX je do 2019. na raspolaganje stavio mobilne građevinske urede. Trokatni sustav kontejnera sastoji se od ukupno 36 jedinica i postavljen je na čelične nosače kako se ne bi nepotrebno ograničio automobilski promet. Mobilni prostorni sustavi zaposlenicima pružaju brojne male i velike urede, prostorije za sastanke, kantinu, prostorije za boravak te više područja sa svlačionicama i sanitarijama.

Više informacija o ovom projektu:
Projekt uredskog kontejnerskog sustava za najam University College London Hospitals
Projekt uredskog kontejnerskog sustava za najam University College London Hospitals play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-university-london.jpg

Projekt sustava građevinskih ureda Wembley Park London

Za građevinske radove na projektu stambenog kompleksa u londonskom parku Wembley CONTAINEX je na raspolaganje stavio fleksibilna prostorna rješenja kao građevinske urede. Trokatni kontejnerski sustav s atikom sastoji se od ukupno 80 jedinica, a vrijeme uporabe iznosi više godina. Mobilni sustavi prostora blizu stadiona Wembley zaposlenicima nude brojne male i velike urede, prostorije za sastanke, kantinu s velikom blagovaonicom, prostorije za boravak te više područja sa svlačionicama i sanitarijama.

Više informacija o ovom projektu:
Projekt sustava građevinskih ureda Wembley Park London
Projekt sustava građevinskih ureda Wembley Park London play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-wembley-park.jpg

Smještaj za zaposlenike u Tirolu

Smještaj za zaposlenike površine 180 m2 sastoji se iz ukupno 6 svijetlih jednokrevetnih soba i 2 prostrane obiteljske sobe. Svaka soba ima zasebno sanitarno područje. Optimalan smještaj za vaše zaposlenike.

Više informacija o ovom projektu:
Smještaj za zaposlenike u Tirolu
Smještaj za zaposlenike, sječa stabala Abler Holzschlägerung, AT-Landeck play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/mitarbeiterunterkunft-abler/mitarbeiterunterkunft-abler.jpg

Škole i dječji vrtići

Ovaj film prikazuje ubrzanu snimku sastavljanja dječjeg vrtića od mobilnih prostornih sustava. Prikazani su i primjeri projektiranja, mogućnosti oblikovanja ili referentni projekti za dječje vrtiće i škole. Unutrašnjost sustava ljupko je opremljena prostorijama za boravak i kretanje, kutićima za igru, svlačionicama ili sanitarnim prostorima prilagođenima djeci i prozorima i pruža ugodnu atmosferu.
Škole i dječji vrtići play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-kindergarten.jpg

Dječji vrtić u Poljskoj

Dječji vrtić sastoji se od ukupno 9 prostornih modula i pruža dovoljno prostora za otprilike 15 djece. Kontejnerski sustav ima opcije opreme prilagođene djeci (npr. dječje WC-e, dječje umivaonike i tuševe). Više informacija o ovom projektu

Više informacija o ovom projektu:
Dječji vrtić u Poljskoj
Dječji vrtić od uredskih i sanitarnih kontejnera, Poljska-Sroda Wielkopolska play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/anwendungen/polen/kindergarten-sroda/video-02.png

Smještaj za tražitelje azila u Berlinu

Jedinstvene snimke iz zraka čitavih kontejnerskih sustava i dječjeg igrališta prikazuju dimenzije ovih prostornih rješenja. Pobliže informacije o kontejnerskom naselju u Berlinu možete dobiti i ovdje.

Više informacija o ovom projektu:
Smještaj za tražitelje azila u Berlinu
Projekt smještaja za tražitelje azila Berlin play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-asylwerberheim-berlin.jpg

Sustav za pročišćavanje vode u Africi

Naši skladišni kontejneri pretvoreni su u sustav za pročišćavanje vode sa samodovoljnim strujnim krugom. Sustav omogućuje higijenski čistu vodu za stotine ljudi.
Sustav za pročišćavanje vode u Africi play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-wasseranlage-afrika.jpg
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam