Specijalna ponuda
CONTAINEX - Program obuke

Program obuke

Uspeh započinje dobrom obukom!

CONTAINEX - Program obuke

Svaki put započinje prvim korakom: Vaša karijera kod nas započinje programom obuke "Train the Winner". Ovde se detaljno možete upoznati s vašim poslom- zahvaljujući profesionalcima, u praksi i u dijalogu.

Training on the Job (trening na poslu) znači da ćete od samog početka biti uključeni u svakodnevni radni proces.

Mnogobrojni stručni seminari i kursevi garantuju Vam odgovarajuću osnovnu obuku, krojenu po Vašoj meri. Tokom Vaše obuke pratiće Vas iskusni treneri.

LKW WALTER - Arrow ButtonWALTER ACADEMY

Nakon toga ćete u skladu sa Vašim talentom i sposobnostima preuzeti određeno područje rada, za koje ćete lično biti odgovorni.

Specifična obuka po odeljenjima

Naše specifične obuke po odeljenjima pokazuje koliko je raznolik rad kod preduzeća CONTAINEX.

  • U prodajnim odeljenjima stećićete osnovna praktična znanja od prvog razgovora sa klijentom preko izrade ponude, određivanje cene i prihvatanja naloga pa do izvođenja;  između ostalog se ubrajaju interne narudžbine u proizvodnom pogonu, vremensko planiranje isporuke/montaže, konačno preuzimanje i fakturisanje.
  • U odeljenju za planiranje vrši se kreativna izrada rešenja koja se mogu tehnički realizovati kao i izrada skica za kontejnerske komplekse. Naučićete sve što je neophodno kako biste želje klijenta pretvorili u izvodljive projekte.
  • Na poslovnom području razvoja proizvoda i inovacije upoznaćemo Vas sa tehničkim usavršavanjem proizvoda i prilagođavanje proizvodnog programa u skladu sa zahtevima klijenata i tržišta.
  • U odeljenju za logistiku saznaćete sve o planiranju transporta, koordinacijom termina i praćenju transporta.
  • U odeljenju za marketing upoznaćete naš celokupni marketinški nastup; Ukazaćemo Vam na važne stvari prilikom obraćanja klijentu, koja marketinška težišta i alati postoje i kako ciljanim marketinškim merama pomažemo kolegama koji rade na prodaji.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web-stranica koristi cookies kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Korišćenjem web-stranice pristajete na memorisanje cookiesa. Dodatne informacije naći ćete na sajtu: Uslovi korišćenja