Specijalna ponuda
CONTAINEX - Program obuke

Program obuke

Uspeh započinje dobrom obukom!

CONTAINEX - Program obuke

Svaki put započinje prvim korakom: Vaša karijera kod nas započinje programom obuke "Train the Winner". Ovde se detaljno možete upoznati s vašim poslom- zahvaljujući profesionalcima, u praksi i u dijalogu.

Training on the Job (trening na poslu) znači da ćete od samog početka biti uključeni u svakodnevni radni proces.

Mnogobrojni stručni seminari i kursevi garantuju Vam odgovarajuću osnovnu obuku, krojenu po Vašoj meri. Tokom Vaše obuke pratiće Vas iskusni treneri.

LKW WALTER - Arrow ButtonWALTER ACADEMY

Nakon toga ćete u skladu sa Vašim talentom i sposobnostima preuzeti određeno područje rada, za koje ćete lično biti odgovorni.

Specifična obuka po odeljenjima

Naše specifične obuke po odeljenjima pokazuje koliko je raznolik rad kod preduzeća CONTAINEX.

  • U prodajnim odeljenjima stećićete osnovna praktična znanja od prvog razgovora sa klijentom preko izrade ponude, određivanje cene i prihvatanja naloga pa do izvođenja;  između ostalog se ubrajaju interne narudžbine u proizvodnom pogonu, vremensko planiranje isporuke/montaže, konačno preuzimanje i fakturisanje.
  • U odeljenju za planiranje vrši se kreativna izrada rešenja koja se mogu tehnički realizovati kao i izrada skica za kontejnerske komplekse. Naučićete sve što je neophodno kako biste želje klijenta pretvorili u izvodljive projekte.
  • Na poslovnom području razvoja proizvoda i inovacije upoznaćemo Vas sa tehničkim usavršavanjem proizvoda i prilagođavanje proizvodnog programa u skladu sa zahtevima klijenata i tržišta.
  • U odeljenju za logistiku saznaćete sve o planiranju transporta, koordinacijom termina i praćenju transporta.
  • U odeljenju za marketing upoznaćete naš celokupni marketinški nastup; Ukazaćemo Vam na važne stvari prilikom obraćanja klijentu, koja marketinška težišta i alati postoje i kako ciljanim marketinškim merama pomažemo kolegama koji rade na prodaji.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatiti