Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Kancelarijski i stambeni kontejner kao stambeni prostor, AT-Arzl in Tirol

Kontejnerski sistem u ukupnoj površini od 180 m², sa unutrašnjim stepeništem je podeljen u komforne oblasti za stanovanje, spavanje i za sanitarne potrebe. Kancelarijski i stambeni kontejneri su opremljeni sa perfektnom toplotnom izolacijom zidova i prozora, tako da je zagarantovano njihovo ugodno korišćenje tokom cele godine. Pored velikih prozora izvođač radova je za svaku stambenu jedinicu dodatno napravio i po jednu terasu. Zbog strme padine se stambene jedinice oslanjaju na trakaste i tačkaste temelje. Takav poseban stambeni prostor ne upada u oči samo zbog arhitektonskog rešenja i boje, već i zbog kreativnosti i želje izvođača radova da učestvuje u projektovanju .
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam