Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Kontejnerski sistem za iznajmljivanje za preuređenje pokrajinske centrale ÖAMTC-a, AT-Dornbirn

Zbog modernizacije 40-godišnje centrale ÖAMTC-a u Dornbirnu postavljen je ovaj kontejnerski sistem za iznajmljivanje kao alternativni smeštaj tokom radova. Zahvaljujući tome zaposlena lica mogu i dalje na svojoj standardnoj lokaciji da pružaju sve usluge u punom obimu i sa jednakim kvalitetom. Mobilni sistem koji se sastoji od 15 prostornih modula obuhvata površinu od oko 220 m² na kojoj se nalazi turistička agencija, šalter za turiste, Call centar kao i jedna prodavnica. Pored toga sistem raspolaže sa jednim WC-om i opremljen je sa klima- i grejnim uređajima. Ovo mobilno prostorno rešenje omogućava rad sa članovima ove centrale bez ikakvih ograničenja sve do završetka radova na pokrajinskoj centrali ÖAMTC-a, koja je planirana za kraj jeseni 2019.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam