Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Satmbeni i spavaći smeštaj sa fiksnim ostakljenjem i drvenom oplatom, AT-Ötzzal/Tirol

Već za nekoliko nedelja spremno za useljenje.

Klijent je, uz našu pomoć, za svega nekoliko nedelja mogao da realizuje projekat "kuće od kontejnera". Isporuka i montaža celokupnog kontejnerskog sistema trajala je samo 2 dana. 14 prostornih modula pružaju kupcu perfektne uslove za stanovanje i rad u površini od ukupno 220m2.

Zahvaljujući prostranom zastakljivanju dobijen je u prizemlju svetao i prostrani dnevni boravak uključujući i kuhinjski prostoro. Tu se dodatno nalaze jedan WC, tehnička prostorija kao i spavaća prostorija. "Kuća od kontejnera" na gornjem spratu raspolaže sa 2 spavaće sobe, jednom prostorijom za odlaganje, kupatilom i kancelarijom ispunjenom svetlošću.

Satmbeni i spavaći smeštaj sa fiksnim ostakljenjem i drvenom oplatom, AT-Ötzzal/Tirol play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/containerhaus-reindl/containerhaus-reindl.jpg

Vrhunski kvalitet za individualnu upotrebu

Kako bi se tokom cele godine u planinama Tirola obezbedila prijatna klima u prostorijama, za ovu "kuću od kontejnera" izabrana je najkvalitetnija izolaciona varijanta. Kupac je sam izvršio opremanje, kao što je spoljašnja oplata, sekundarni krov i instalacije u kupatilu. Brzo i jednostavno modularno prostorno rešenje koje može da se prilagodi svakom mestu!

Za više informacija, jednostavno nas kontaktirajte:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam