Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Privremeni samouslužni restoran / alternativna kućica na Steinplatte-Waidring/Tirol

Tokom 4-mesečnih radova na preuređenju planinarske kućice „Agrargemeinschaft Kammerkör“ prostor za gastronomiju je preseljen u kontejnerski sistem za iznajmljivanje sa površinom od skoro 75 m². Modularni prostorni sistemi sa optimalnom toplotnom izolacijom, ulazom koji je prilagođen osobama sa invaliditetom - naravno uklj. grejanje i klimatizaciju - osiguravaju neograničeno i profesionalno opsluživanje gostiju. Lako izdavanje jela i pića je obezbeđeno putem prostranog šanka koji je izrađen na licu mesta. Time ovaj privremeni kontejnerski sistem pruža gastronomsku osnovu iz koje možete da uživate u fantastičnom pogledu na Kicbilske Alpe sa visine od 1.666 m.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam