Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Mobilna škola za obuku pasa na površini od preko 300 m2, CH-Aesch

Ovaj kontejnerski sistem je podignut u Švajcarskoj i sastoji se od 22 prostornih modula. Na približno 325 m² naš kupac ovde drži školu za obuku pasa direktno ispred pripadajućeg područja za slobodno trčanje. Dvospratni sistem je projektovan vrlo otvoreno i stoga predstavlja pravi raj za četveronošce koji se u njemu nalaze. Opremljen sa klima-uređajima, IP zastakljenjem i pristupom terasi, naš klijent je ovo mobilno prostorno rešenje uredio prema sopstvenim željama. Tako da se i pas i čovek osećaju izuzetno dobro!
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam