Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Smeštaj za azilante, Nemačka-Berlin

Nemačka/Engleska/Francuska/Italija su se odlučile za mobilne zgrade od stambenih kontejnera.

U Berlinu ćemo u roku od nekoliko meseca sagraditi zajedno sa našim partnerima stambene prostore za 2400 izbeglica. Izbeglicama se nudi sledeća infrastruktura: boravišni prostori, spavaće sobe, kupatila i zajedničke prostorije, prostorije za decu, kancelarije, prostije za održavanje nastave itd. Spoljnji deo sadrži velike površine za kretanje i igranje.

Iskustvo i raznolikost

Aktuelni nedostatak smeštaja za tražioce azila zahteva od mnogih lokalnih vlasti da brzo reaguju. CONTAINEX je već prošle godine sagradio mnoge objekte za smeštaj azilanata koji se sastoje od kontejnerskih modula. Modularni način gradnje omogućava raznovrsne izradbene mogućnosti. Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti, stambene jedinice mogu da se postavljaju u bilo kojoj veličini i opremi, na bilo kom mestu, sa priključkom na električnu struju, vodovod i kanalizaciju.

CONTAINEX projekt smeštaj za izbeglice u Berlinu

CONTAINEX projekt smeštaj za izbeglice u Berlinu play
True
http://www.containex.ba/-/m/images/ctx/anwendungen/deutschland/aslybewerberunterkunft-berlin/asuntyt.jpg

Građevinsko-tehnički zahtevi

Modularni sistem može uzeti u obzir i građevinsko-tehničke zahteve kao što su npr. Uredba o uštedi energije, zaštita od požara itd. Zahvaljujući ovoj izuzetno kvalitetnoj opremljenosti režijski troškovi mogu biti svedeni na minimum.

Različite mogućnosti korišćenja

Veliki proizvodni kapaciteti firme CONTAINEX (kontejneri se proizvode u vlastitim pogonima u Evropi) omogućuju kratke rokove isporuke. Sistemi mogu da se proširuju po potrebi i ponovo koriste u najrazličitije svrhe. Primeri za primenu su, npr. klubske prostorije, prostorije za omladinu, centri za održavanje raznih manifestacija, uslužne građevine kod sanacija građevinskih objekata, i dr.

Važne prednosti kontejnerskih modula firme CONTAINEX:

  • Gotovi stambeni objekti u roku od nekoliko nedelja.
  • Lične konsultacije na licu mesta
  • Adekvatan smeštaj u veoma kvalitetnim prostornim modulima
  • Fleksibilna mesta za postavljanje - neophodan je samo temelj kao i priključak za struju, vodu i kanalizaciju
  • Mogući su individualni rasporedi u raznim veličinama i opremom
  • Fleksibilno proširenje i korišćenje pomoću modularne nadogradnje
  • Niski režijski troškovi zahvaljujući korišćenju visoko klvaltetnog materijala
  • Opcije iznajmljivanja, finansiranja ili kupovine
  • Brza isporuka zahvaljujući vlastitoj evropskoj proizvodnji

Zatražite opširnije informacije, primere planiranja ili neobavezujući termin za konsultacije vezano za temu smeštaj za tražioce azila na: Upit

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam