Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Bazni centar nacionalne vazduhoplovne spasilačke službe Beli krst, Laza (IT)

Tim Belog krsta obavlja različite zadatke u regionu oko Južnog Tirola. Planiranje i koordinacija akcija spašavanja iz vazduha u baznom centru u Lazi obavlja se odnedavno u visokokvalitetnom kancelarijskom kontejnerskom sistemu kompanije CONTAINEX. Ukopno 16 kontejnera koriste se kao kancelarijske, boravišne i prostorije za druženje i takođe timu nude prostoriju za opuštanje nakon napornih akcija. Distribucija i montaža obavljena je preko našeg poslovnog partnera proverenog kvaliteta Niederstätter u Južnom Tirolu.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam