Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Projekt rudnika, Zinkgruvan, Švedska

Kancelarijski kompleks u rudniku Zinkgruvan dubine 800 m, Švedska

Malo kontejnersko selo je izgrađeno u leto 2015. 200 kilometara od švedskog glavnog grada Stockholm-a.Predviđeno je da rudnik radi najmanje do 2025., čime će kontejnerski sistem dugoročno da ponudi dovoljno mesta za više radnih grupa. Realizovani prostor koristi se kao kancelarijski prostor, dnevni boravak i svlačionica.

Transport u rudnik koji se nalazi 800 metara pod površinom zemlje izveden je pomoću Transpack kontejnera. Kontejnerski kompleks sastavljen je tek na odredištu. Kako bi ispod zemlje mogla prevladavati ugodna klima, odabrana je zidna izolacija visokog kvaliteta.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam