Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Autobuska stanica, Banska Bystrica, Slovačka

Blagajna za karte sa čekaonicama od mobilnih prostornih jedinica, Slovačka

Kompleks se sastoji od ukupno 10 kancelarijskih kontejnera, a obuhvata kancelariju za prodaju karata sa odvojenim sanitarnim čvorom za zaposlene.Kancelarija i područje za klijente povezani su specijalnim prozorom sa vizirom/otvorom za komunikaciju Veliki prostor u kombinaciji sa ponuđenim mestima za sedenje omogućuje ugodan boravak gostima.

Kompletan kontejnerski kompleks izvrsno je pripremljen visokokvalitetnom izolacijom i sa strane kupca postavljenim sekundarnim krovom za sve vremenske uslove. Sanitarne prostorije odvojene od čekaonica upotpunjuju kompleks.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagarantovani standard kvaliteta i ekološke zaštite prema kojima se vrši izbor dobavljača, nabavka materijala, proizvodnja i kontrola kvaliteta.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Klikom na "Prihvatiti" pristajete na korišćenje kolačića. Ukoliko želite da onemogućite određene kolačiće, kliknite na ovde. Ostale informacije o tretiranju Vaših podataka možete pronaći u našim Uslovi korišćenja i Informacije o zaštiti podataka.

Prihvatam